lördag 15 februari 2014

 I går på alla hjärtans blev Max hämtad på förskolan av finaste Filippa, så kunde han följa med hem till sin prickiga kompis Noah. Vi får ju se tidigast nästa vecka om det blir några vattkoppor för Max del, men eftersom han redan är utsatt för smittan så kan de lika gärna leka och Noah har ju varit hemma pga vattkopporna så en lekkompis är ju aldrig fel då. Ett fint kort hade Max med sig hem, detta har de gjort i veckan på förskolan och jag anade ju misstanke när foten var röd härom dagen!

Så himla fint!


Vi hade en mysig fredagkväll hemma i lugn och ro, Markus var på disco några timmar och vi såg "Flygplan" med Max. Frågan är hur gamla vi är eftersom vi satt klistrade till finalen i "På spåret"?
Tog lite "tokiga" bilder som Max säger....



 I dag började vi dagen med lördagslyx, färska frallor! Måndag till fredag äter jag knäckebröd till frukost, inte vitt bröd alls, så när det är lördagmorgon unnar vi oss detta ibland.
 En lugn förmiddag med spel av olika slag....


Lördagar klockan 10 innebär fotbollsträning för Max och i dag var det jag som gick med och tittade.


Under eftermiddagen fortsatte sporten här hemma, det var hockeyträning i källaren - med två träningsmattor rullade runt benen och kudde på magen!

Markus och Oscar, grabbarna som hängt ihop sen de var 1 år gamla. Fortfarande hur kul som helst tillsammans.
 Noah kom och lekte med Max hos oss i dag, vi var ute och jagade tjuvar!!
 Kanske kan vi locka fram våren om vi börjar leka i sandlådan.....
 .....och åka kick?


Visserligen 5 grader men än så länge är det kallt och det är mössa på som gäller när man ska leka ute en timme!


Markus var på sin fotbollsträning och när alla var samlade hemma igen gick det åt några nybakade bullar till fika!

Träning? Japp så klart det också blev av på hemmagymmet. Jag kör två upplagda styrkepass från Olga Rönnbergs bok, ett magpass och givetvis konditonsträning på löpbandet eller crosstrainern. Det är roligt med all styrketräning nu, det är inget jag har sysslat med lika mycket innan. Nicke var ute och sprang en runda och sen gjorde hela familjen sig i ordning för kalas.

I kväll har vi varit hemma hos Ella och Marcus för att fira Gabriels 8-årsdag och Julias 10-års dag.

 Max och Victor - fina kompisar! Familjen har verkligen berikats när Marcus och hans fina barn kom in i Ella och Gabriels liv. Härligt med stor familj och vi har ju ett bröllop att se fram emot i augusti.

Vi har rundat av kvällen med hockey och Melodifestival och kan väl konstatera att hockeyn var mer underhållande än vad Melodifestivalen är hittills.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar