fredag 28 februari 2014


En prickig-och-stelnackad vecka börjar gå mot sitt slut. Max har inte känts sjuk alls, hade de där prickarna inte varit där hade man inte trott att han för tillfället hade en av de stora barnsjukdomarna som de ska gå igenom. Nicke har varit riktigt dålig i sin nacke så det har ju inte varit någon stor problematik runt vem som har vabbat. I måndags var Nicke hos naprapaten och i dag har han en ny tid, får hoppas att det snart blir bättre för det är över en vecka nu som han har haft ont.

Jag har slutat tidigare vissa dagar denna veckan för att kunna avlasta lite där hemma och för att det ska bli lite variation för Max. Våren visade sig i veckan och vi har bla varit på lekplatsen.


När vi kom tillbaka till trädgården fick vi sådan lust att sätta upp studsmattan. Det är minsann inte lätt att spänna upp mattan, men Markus fixade det!


Provhopp innan skyddsnätet hann upp, det spritter i benen!!

På jobbet har jag varit ute en del, kört det sista från gamla kontoret, gått kontrollrunda på vårt nya område, satt upp brandsläckare och i går städade jag ur det sista i de gamla lokalerna. I 13 år har jag varit bland de bruna tegelstenarna, det är verkligen inte med tårar i ögonen jag låste där i går och körde tillbaka till vårt nya, vitmålade, fräscha kontor! Tack för alla åren, men vi ses icke igen.....

När jag kom hem i går begav vi oss till skogen för en lång och rask runda. Max cyklade och fick lite putthjälp då och då, blev hela skogs- och grusvägsrundan och det är ganska långt för hans små ben. Härligt med frisk luft och det ÄR ju så kul att kasta sten i ån.....



När vi kom hem körde jag ett magpass innan dusch och tacomys. Man får lyxa till det lite även om det bara var torsdag, äta vid tvn och se den nya "Alfons Åberg" filmen (Markus muttrade lite över filmvalet men har man haft vattkoppor i över en vecka har man förtur på val av film ;-).

Nu är alla vattkopporna torra och Max smittar inte längre. Det lär nog dock ta sin tid innan alla dessa ruvor har försvunnit, men det är skönt att vi har klarat av vattkoppor nu för hans del.

I eftermiddag ska vi se "Legofilmen" på bio, något grabbarna har längtat efter båda två. Resten av helgen bjuder på två kalas vardera för grabbarna, en fotbollsträning och förmodligen kommer det fortsätta lukta Tigerbalsam i huset....

1 kommentar:

  1. Härligt att vattkoppesjukan gick så obemärkt förbi för Max. Det var likadant med A&V vill jag minnas (är ju över 6 år sedan de hade det nu) och det är man ju tacksam för!

    Härligt med vårkänslor och studsmattepremiär. Här blev den aldrig ens nerplockad under vintern.. Vilken vinter förresten!?

    Ha en bra helg, kram!

    SvaraRadera