söndag 2 februari 2014

 Fredag...... med massor med snö...


Pulkaåkning efter jobb med grabbarna.....


 ......underbart när vägarna är täckta med snö så man kan dra snowracern hela vägen hem!
 En timmes snöfortsbygge, vad gör det att det hann bli mörkt? Vilken härlig start på helgen, kvalitetstid deluxe med Markus och Max!
 
Hmmm....sen har vi det här med alla blöta kläder när man kommer in.......

 Inomhus med rosiga kinder blev det pizza, "På spåret" och lite gott på bordet, en fredag helt i familjen Johanssons smak.

Lördag.....blåbärssmoothie och tidningen till frukost......
 ......piratkalas......
 ....och innebandymatcher!
 
 Hem och fixa potatissnurror....
 ....starta grillen och ha lördagskväll med underbara familjen Åkerman!
 Melodifestival, prat, skratt och umgänge med fina vänner. Åren går, barnen har blivit många och när vi ses är det alltid lika mysigt. Tack för att ni kom!


Söndag.....Jobb för Nicke, bio och kompislek för Markus och simskola för Max. Jag passade på att simma som vanligt under tiden och sen badade vi en stund extra. I dag lossnade det rejält för Max och han "knäckte koden" för att flyta. När pappa kom hem visade han hur man flyter!

3 kommentarer:

  1. Helt rätt att vara ute och njuta av snön så mycket det bara går när den kommer i så pass stora mängder! Men när jag sen ser er hall där på fotot så blir jag än mer nöjd över och tacksam för vår rymliga groventré i källaren med alla krokar, skoställ och torkmöjligheter. ;-)

    Kul att snurrorna blev lyckade!

    SvaraRadera
  2. Hej =) Längesedan sist men tittar in emellanåt o läser ikapp =) Vad i hela friden är potatissnurror?? Såg gott ut !! Kram på er //Alexandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du kikar förbi =) Hoppas allt är bra med er!
      Du brer ut smördeg, lägger på pressad/mosad potatis och kryddar med det du gillar (parmensan, vitlök etc), rulla ihop och gör som när du bakar kanelsnäckor!

      Radera