lördag 8 mars 2014

 Vardagen med friska barn han rulla på några dagar, sen i torsdags var det dags för Markus att gå i däck. Han blev genomförkyld, hade ont i huvudet och var helt slut. Det kom så fort, de föregående morgnarna var han klädd och klar och stod och gjorde frukost när vi kom upp, men i torsdags var han helt slut och fick stanna hemma. Jag trodde det var vattkopporna som var på gång, men de lyser ännu med sin frånvaro.

Jag vabbade i torsdag och i går gjorde vi en halvdag hemma och sen var Markus med mig på jobbet några timmar. Jag fick fin hjälp!


Mina underbara svärföräldrar kom förbi kontoret och hämtade upp Markus och med sig hade de kusin Gabriel också. Max blev upplockad på förskolan och så var hela gänget hemma när jag slutade jobba. Gabriel stannade för att sova över och grabbarna hade en mysig kväll med pyssel....

.....och film!

 Jag och Nicke såg Bad Grandpa och det blev en hel del goa skratt. Dock skrattar jag mest åt Nickes härliga skratt, det här är verkligens hans humor. Denna filmen är ju gjord med dolda kameror så den är verkligen annorlunda, kan rekommenderas om smilbanden behöver tränas!


I morse vaknade hela familjen förkylda och jag har känningar i halsen, men det var ganska väntat med tanke på bacillerna Markus har dragits med. Inget kan dock hindra oss från att vara ute och njuta av det härliga vädret vi har haft, hela dagen har i princip tillbringats ute.


Det blev bandy och en sväng till lekplatsen.....


 ....och sen första lunchen på verandan!



Efter lunch kom två kompisar till och vi spelade bandy allihop. Det är så roligt att vi kan spela alla, både vuxna och barnen i olika åldrar! Efter 45 minuters spel kom skateboardar och kickar fram.

 
Fina kusiner!
 
Med en förkylning som spökar och heldag ute i friska luften, så undrar jag hur jag ska hålla mig vaken till Melodifestivalen? Nicke har kört till Håkan för att se på UFC, vår vän Mats ska fightas i London i kväll och vi håller tummarna stenhårt för att det ska bli vinst! Jag stannar hemma med grabbarna och vi ska mumsa ostbågar och se Melodifestivalen tillsammans. En fin avslutning på en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar