söndag 11 maj 2014

 I fredags var jag bjuden på tjejmiddag hemma hos fina Helen. Vi var åtta stycken som firade henne och blev bjudna på en fantastiskt rolig kväll med skratt, prat, tävlingar och massor med gott att äta och dricka. Vi var tre lag som fick göra cola-, juice- och chokladtest, sortera en kortlek så snabbt som möjligt och sjunga Singstar. Jösses så många goa skratt det blev....!


Runt midnatt var jag hemma, väldigt trött efter heldag på jobb och sen helkväll med alla dessa härliga tjejer. Tusen tack för en härlig kväll!

I går var det dags för Max att spela matcher med sitt lag och vi körde till Glumslöv strax innan 10. Där spelade han tre matcher (målvakt i den första) och de vann alla tre, så gissa om lyckan var stor.



Efter matcherna fick alla barnen korv med bröd, vilket givetvis var uppskattat!

Eftermiddagen tillbringade vi i stan, det var ju äntligen (om du frågar min man) dags för Springtime!
Det är ett roligt jippo i stan och där fanns till Max stora förtjusning brandbil, polisbil och polismotorcykel som man fick gå in i och sitta på.



Markus, hans kompis A som sovit över hos oss och Max satt i polisbilen och fick instruktioner av en trevlig polis. De fick även känna på skottsäker väst, se de olika batongerna och Max testa kravallhjälmen. Spännande!

Klockan 15 gick starten för loppet och Nicke var rejält laddad!

39 minuter senare kunde vi heja fram honom de sista metrarna!!


Nicke var nöjd med sin tid och det ska han verkligen vara. 1 mil med två rejäla backar och den tiden, jag är imponerad och stolt. Mycket träning är nerlagd och det ska bli kul att följa med och stötta och heja på alla kommande lopp!

Det blev grillkväll med Ella, Marcus (som också sprungit milen) och alla barnen. Det var ett ganska trött gäng som såg Gladiatorerna innan de körde hem och sen såg vi på Eurovision, men jag somnade gott innan omröstningen var klar.

I dag har Markus spelat match, dock en förlust men Markus gjorde mål och fick glatt göra målgest. Max har varit på kalas och sen följde en kompis med hem och lekte här hela eftermiddagen. Jag gav mig ut på en 4km joggingrunda och klarade mig precis mellan skurarna.

I veckan som kommer ska vi fira Nicke som fyller år på tisdag och sen det sedvanliga med jobb, fotbollsträningar, kompisar, läxor och allt detdäringa vanliga!

4 kommentarer:

  1. Nicke är verkligen grym i sin löpning - en stor inspirationskälla! Inte för att jag strävar efter att nå HANS tider utan för att jag baske mej ska nå MINA bästa tider! :-)

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  2. Hej ;) Jag som börjat planera midsommarens lekar blev ju förtjust i era tävlingar =) Undrar hur ni gjorde juice, cola och chokladtesterna ? Gratulera Nicke till ett fantastiskt lopp, wow!!! Kram på er

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Alexandra! Otroligt, jag tänkte på dig i går och undrade hur ni har det :-)
      Vi har använt små snapsplast muggar och hällt upp tex tre eller fyra sorters cola (pepsi, cuba, cola och zero) och på festen hade H ordnat med tre sorters juice (bravo etc) och så ska man smaka vilken som är vilken. Man får reda på vilka sorter som är i glasen som är numrerade och sen ska man skriva ner vilken sort som är i vilken mugg. Samma med choklad, det kan dock bli för lätt om man ser bitarna (många har loggan tryckt på chokladen) så man får blunda!

      Hoppas vi ses snart, stor kram!

      Radera
    2. Jasså vilket sammanträffande :) Vi har det bara bra, full rulle med allt som vanligt :) Jag följer ju din blogg så jag har koll på er haha!!

      Ja jag misstänkte att det var ngt åt detta hållet med lekarna :) Det får vi lägga in i årets lekplanering. Kul att ha ngt man inte haft innan.

      Cyklar "ni" fortfarande eller har ni lagt det på hyllan? Annars ses vi väl på nån tävling i sommar hoppas jag?

      kram kram

      Radera