lördag 31 maj 2014

 Det har blivit löpning för både stora och små den här veckan! I tisdags var jag i stan med Max där vi sprang Kalvinknatet tillsammans. Loppet för de minsta är 800m och de måste springa med en vuxen, så han och jag tog oss runt tillsammans.

 
Det var tusentals barn och vuxna som njöt av kvällen och vi hade med oss en liten picknick och satt en stund i sällskap av Nickes föräldrar som var där och hejade på Max och kusin Gabriel. Tyvärr var Markus dålig, första gången vi fick erfara uttorkning, så han kunde inte ställa upp. Men vi såg i alla fall till att hämta hans löpartröja också så han i alla fall fick den.

I onsdags var det dags för Max förskoleklass att åka på utflykt till Fredriksdal och jag vinkade av ett glatt gäng på väg till bussen!


Jag var hos naprapaten i onsdags och hon kunde konstatera att jag är sned och detta gör att mina muskler på höger sida "krampar" och får jobba extra hårt för att kompensera. Hon töjde, stretchade och tryckte och jag ska dit igen nästa vecka för en behandling till. Jag får träna sådant som inte framkallar onödig smärta (löpning) och så ska jag kyla ner efter träning.


Ledig dag i torsdags och då körde jag till Väla och fixade naglarna. Jag trodde nog inte att jag skulle bli fast som jag blivit, men nu trivs jag verkligen med fina naglar!

I fredags var det klämdag och grabbarna var med mig på jobb under förmiddagen. De åkte truck med Julia och pysslade med lite av varje hos mig på kontoret, efter lunch blev dom hämtade av farmor och farfar som passade de hemma hos oss tills jag slutade jobba.

I dag var det äntligen dags för "Kullamannen" och Nicke skulle springa för andra året i rad. Han är i grym form och har förberett sig på alla vis.

Kim, Dan och Nicke - tre grymma Gantoftabor!

Loppet är ju helt utöver det vanliga då det går i "hemlig bana" runt om i skogen och på klipporna runt Mölle. På många ställen går det inte att springa alls, man får klättra och ta hjälp av både träd och grenar för att komma upp. Starten går mitt inne i skogen och sen är målgång nere vid stora gräsängarna nedanför Håkull.


Nicke startade i första gruppen klockan 10, sen släpptes gängen med 10 minuters mellanrum.

Efter 1:09 så kom Nicke i mål efter att ha sprungit 1,3 mils loppet i den terrängen!


Grattis älskling till ett grymt lopp, vi är stolta över dig!

Efter loppet körde vi till fyren för lite klättring och span på utsikten!


Det är verligen skiftande terräng och precis runt fyren hade Nicke en stund tidigare sprungit.

Max ville också klättra...

Vackert så man tappar andan!

På vägen hem stannade vi i Höganäs för lite glass och lek, samt shopping på Lager157.

Japp, denna mamman var NERVÖS när Markus klättrade upp, det var högt!!

Jag gillade Max klättring bättre, den var inte så hög...

När vi kom hem fick jag röra på mig och tränade mage/styrka i källaren, sen blev det grillat och mys i soffan. Over and out från en trött, men lycklig familj!

1 kommentar:

  1. Uttorkning!? Det lät inte så trevligt. Hoppas han repade sig fort igen.

    Nicke är verkligen grym i sin löpning, så roligt att följa hans fina prestationer i all möjlig - och omöjlig - terräng! Han har aldrig funderat på ett längre lopp, eller?

    Hoppas Max allergi har mattats av nu och att ni får en härlig helg. Stor kram!

    SvaraRadera