lördag 24 maj 2014

 Sommarvärmen har varit fantastisk i veckan och vi fick en härlig kväll med Markus klass i tisdags. Vi träffades nere på Örby där alla började med att inta sin medhavda fikakorg.


Barnen hade ordnat olika akiviteter som vi fick gå till, här var det handboll.
En underbar kväll på alla vis, sommarkänslan infann sig och nu är det minsann inte långt kvar till sommarlovet börjar!

Max har fått en ny cykel som det har cyklats på i dagarna!


På Max förskola har de haft igång vattenspridaren så barnen har kunnat svalka sig, men lite extra bad är inte fel när man kommer hem....

Jag tror det har varit vattenkrig varje eftermiddag denna veckan.....

 I dag var det hemmamatch och våra fantastiska killar och tjejer vann med 4-3 i dag efter två riktigt spännande halvlekar. Markus gjorde 3 mål i första halvleken - hat trick!


Direkt efter matchen var det städdag i byn och alla lag hade vars ett område som vi skulle plocka skräp på. Detta är ett bra sätt att vi får en ren by och kommunen bidrar med pengar för varje person som har hjälpt till.

När vi var klara med städningen bjöds alla på korv med bröd och dricka. Vi har en riktigt fin fotbollsförening i byn och jag är glad att vi är en del av den. Nicke spelade i denna förening när vi träffades och nu spelar våra två grabbar fotboll där.

Vi körde en sväng för att bla köpa pool och vi var inom nya XXL och tittade. Max var riktigt fascinerad av vapnen som fanns där....

När vi kom hem var det dags att sätta upp poolen och vissa hade lite svårt att vänta....



Det blir sommar i år också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar