måndag 26 maj 2014

Morsdag, ledig, strålande sol, glada barn, bad, grill.....Gårdagen var riktigt härlig med grabbarna, tyvärr jobbade dock Nicke. Men en morsdag hemma med Markus och Max är ju precis som det ska vara på morsdag! Jag fick en fantastisk orkide, en bok och en bikini samt ett fint kort. Max hade även ritat en teckning och Markus köpte ett armband på Maxi.Tack mina älskade!


Vi tillbringade dagen ute, grabbarna var i poolen 6-7 gånger, de är inga badkrukor mina barn inte!
 

 Lite spel på verandan...


Slappande....

Senare under eftermiddagen kom Ella, Marcus, Gabbi och Victor. Det blev full rulle i trädgården!

Vi sa till svärföräldrarna att komma ut på mat och Bosse tog så gärna hand om grillen.

 När Nicke kom hem åt vi grillat med goda tillbehör och sen blev det glass och jordgubbar till efterrätt. En toppenfin dag på alla vis!

Något som är mindre toppen är Max allergi, den är riktigt jobbig i år också. Han får tabletter och ögondroppar, men ändå kan det se ut så här...


Tummen ner för gräsallergi!

Jag har tagit det lugnt med träningen några dagar, men har ändå ont i höften. Har bokat en tid hos en naprapat på onsdag, måste se om det går att göra något åt det. Har i kväll tränat på crosstrainern och gjort lite övningar med pilatesbollen, får se om det blir sämre eller om det känns samma i höften.

Nicke kom in i kväll och hade sprungit 1,5 mil på 1 timme, då ska jag väl klara att springa 800 meter i morgon med Max på Kalvinknatet?! Hmmm.....

Rundar av med en bild på mitt fina armband!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar