tisdag 17 juni 2014

Helgen som gick var som vanligt fylld med familjetid och mycket sport. Vi körde till Väla på förmiddagen i lördags, där strosade vi runt lite och fixade lite ärenden och åt lunch på Subway tillsammans. Grabbarna fick vars en sommarpresent och lite oväntat valde Markus pärlor med bokstäver på och lite andra enfärgade, som han ska göra armband av åt honom och hans allra bästa kompis. Det ska stå BFF och sen namn, så ska de ha varandras - DET är kompisar det! Max valde inte helt oväntat lego ;-)

I söndags var det dags för cup i Landskrona och vi hade samling 7.30. Laget spelade tre matcher i grundomgången och trots bästa spelet vi någonsin sett, så blev det förluster med knappa marginaler. De gick vidare till B-slutspel och där började det hända saker, vinsterna trillade in!

Älskade unge - fotbollen är allt just nu i ditt liv!


Vissa andra är måttligt roade av fotbollen........

Men lillebror följer med och leker med andra barn, äter från picknickkorgen, spelar lite på telefonen, lirar lite fotboll och är med på "sitt vis"!

Att ha pappa som en av tränarna kan ha sina sidor......Men absolut mest fördelar :-)

Det här kämparlaget ger aldrig upp och glädjen är stor vid vinst!

Det blev totalt sex matcher och de slutade på en tredje plats och dom fick både pokal och bronsmedaljer!


Vi var alla helt slut efter 10 timmar ute i solen och det är nästan ofattbart att barnen orkade spela så mycket i den värmen som var. När vi kom hem blev det pizza och soffan......


I går hade Markus sin första hemmadag på lovet utan att vi var hemma. Han fixade med frukost och lekte sen med Oscar större delen av dagen och värmde lunch vi hade ordnat. Fritids lockar inte alls och han är så stor nu att det känns ok att låta honom vara hemma. Men han tycker absolut att jag är tjatig som ringer hem så många gånger.......

Markus hade tandläkarbesök i går och det gick bra, inga hål och allt tjat om tandborstning och fluorsköljning har ju gett fint resultat. Något jag dock aldrig har hört talas om tidigare är att han har en tand som är mycket längre ner än de andra och det kan betyda att han inte har en ny tand under som puttar upp mjölktanden. Då får han helt enkelt leva med en mjölktand där, även som vuxen. Men vid nästa koll om ett år ska de röntga igen och först då vet vi med säkerhet.

Kvällen bjöd på ännu en fotbollsmatch och Gantofta kammade hem en 7-1 seger och Markus fick gjort 2 nya mål. Pappa och Lena var på plats och tittade på matchen och sen gick vi hem till oss och åt pannkakor med jordgubbar och glass. När Max hade somnat så tog jag ett magpass i källaren och Nicke sprang en runda. Tyvärr känner jag höften lite mer nu igen, men jag sätter kylklamp rakt på höften när jag är klar och hoppas på det bästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar