fredag 6 juni 2014

Student 2014

I går var det äntligen dags för Ellen att ta studenten. Min fina systerdotter har blivit en galet vacker tjej som klarat skolan med toppbetyg!


Måååånga presenter blev det!



Härlig fest med många vänner och vår stora familj, massor med go mat, dricka & jordgubbstårta.

Max & Milton

Ellen fick pris, blommor och diplom från skolan för Bästa insatser för skolan 2014.
"Priset går till en elev som utan krav på motprestation har ställt upp, både för skolan och elever, under hela gymnasietiden. Eleven har alltid visat sig från sin bästa sida och varit en stor tillgång för Procivitas. Med ett léende på läpparna och till toner av ljuv musik går.....Bästa insatser för skolan till Ellen Olsson"


Stiliga grabbar!

Lena, pappa & Julia

Nicke & Ellen

Världens finaste systerdotter, jag är galet stolt över dig! Du kommer gå långt i livet och alla som får ha glädjen att ha dig i sitt liv är lyckligt lottade.

Världens bästa systerson! Om några år är det din tur :-)

En härlig sommarkväll som till sist bjöd på underbart väder.

Tack Malin och Janne för en härlig fest, det har ni gjort bra! Några härliga bilder som visar att åren har gått och alla blir bara snyggare för varje år ;-)



I dag jobbar Nicke men jag och grabbarna är lediga. Vi körde till Väla för att ordna med avslutningspresent till Markus lärare och så ville Max och Markus testa glassarna!

Om en stund kommer Ella, Marcus och alla barnen och vi ska grilla när Nicke kommer hem. I morgon har vi "operation-såga-ner-gran" på schemat och Markus har match. Ha en fortsatt härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar