fredag 27 juni 2014

Vi måste bo i en bra väderzon med tanke på det som står i tidningarna och på facebookstatusarna man läser. Visserligen har det inte varit 28 grader, men ca 20 grader och sol hela veckan så när som en regnskur häromdagen framåt kvällen och 3 min regnstänk i går. Våra dagar har sett ut så här...






I onsdags kom Gabbi och sov över hos oss sen igår åkte Markus med honom hem och sov över där. Kusinerna åkte till Sofierokiosken med Ella och Marcus och det såg smarrigt ut med glass i kvällssolen!

I dag ville Max baka så han fixade, med lite hjälp av mig, smarriga muffins!

Markus och Gabbi kom hem vid 11 tiden och då blev det kojbygge i trädgården. Jag hjälpte till att såga plankor och sen har de fixat golv och första staketet tillsammans. Markus är en hejare på skruvdragaren nu!
 

Jag hann sitta i solstolen en stund och grabbarna badade innan vi körde ner till Råå och fick Markus klippt av Mirja. Han har länge älskat sin långa snedlugg men plötsligt blev han trött på den och ville ha "Beckhamfrilla" med längre upptill och kort på båda sidorna. Såååå fin han blev!

Nicke jobbade sin sista dag (av två dagar!) denna veckan och nu har även han semester hela nästa vecka. Vi gjorde oss i ordnig för att köra in till stan och möta Filippa, Fredrik, Noah och Sam på O´learys.


O´learys är vårt och grabbarnas favoritställe, där kan barn höras utan att det störs och maten är god och prisvärd.

Efter maten spelade grabbarna biljard en stund.

Vissa hängde i baren....

Det blev en promenad i ett vackert Sommar-Helsingborg...

....och glass till efterrätt nere vid kajkanten!

Hmmm...vad är det som får 5 grabbar att kika ner i vattnet....?


Jo, massor med maneter!!

Tack bästa Lövgrens för en härlig kväll, lika mysigt och roligt som alltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar