tisdag 7 oktober 2014

Nästan exakt för 7 år sedan var vi på ett informationsmöte på Curakliniken i Malmö. Vi skulle bli proffs på näs-hormon-sprayer, sprutor och äggplock. Vilken resa vi hade framför oss och aldrig vågade jag nog ens drömma om att allt skulle gå vägen och att vi skulle stå där med ett gravtest som visade att vår IVF hade lyckats. Vilken tur vi hade!



Den 7 oktober 2008 kom Max till världen och han visade direkt att han hade vilja och bestämde själv att titta ut 6 veckor för tidigt. Men vad gjorde det? Vi hade ju väntat länge nog på honom....


I morse vaknade 6-åringen och sa "när kommer ni med paketen?" och återigen var han steget före oss. Älskade unge, grattis på din stora dag, jag vet hur länge du har längtat efter att få fylla SEX år och inte längre vara fem!



Starwars, riddarborg, riddare, spel och lego fanns i paketen!



Storebror ordnade med en frukostbricka och på den fanns det varm choklad med grädde och kalla plättar med smör på - allt som födelsedagsbarnet älskar!



När vi kom till skolan välkomnades han och gratulerades även där!


I kväll har vi ätit hamburgare till middag och till efterrätt blev det chokladpudding, allt enligt Max önskemål. Vi har haft en mysig kväll och Max har lekt med sin riddarborg. Vi hade kalas för familjen i lördags och då blev han firad med många paket, sång och tårta.





Fun loom är riktigt klurigt men till sist så hade moster Malin visat hur man gör och nu görs det armband på löpande band.

Jag var lite dålig på att ta bilder upptäckte jag lite sent, men några bilder blev det i alla fall. Vi avslutade kvällen i soffan med lite gott i glasen, godis och annat gott och mycket prat. En supertrevlig kväll!


I söndags byggdes det lego i timmar och hela lådan från morfar och Lena var klar innan kvällen.


Familjekalaset och födelsedagen är avklarade och vi rundar av med ett barnkalas på fredag då huset fylls av 25 klasskompisar till Max! Sen tror jag att 6-åringen är riktigt nöjd :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar