söndag 30 augusti 2015

Känns som vi har haft en riktig "sensommar-helg" med fint väder, men man känner att värmen är på väg bort. Fredagkvällen bjöd på ett spektakulärt molnskådespel men det var en skön kväll och det blev lite aktiviteter ute med grabbarna innan vi gick in och höll kväll.


Äntligen fick vi sett "Fast and furious 7" och den var som väntat - massor med stiliga grabbar, snabba bilar, mycket action och galet orealistiska scener. Tummen upp!


I går förmiddag körde vi till djuraffären på Råå och Max fick köpa en liten 10-veckors hamsterkille. Han är så ljusgrå så att han nästan ser vit ut och har en mörkare grå rand på ryggen. Välkommen till oss Zack!



Det var väldigt fint väder så killarna var ute och åkte lite...



Klockan 18 var det dags för oss att styla om oss a la 90-talet för att gå på fest hos Jenny och Mathias, vännerna två hus bort i gatan. Det blev grunge och hip hop för vår del och grabbarna tyckte vi såg väldigt lustiga ut när vi gick. Jag fick flashbacks till 1992 när jag och Nicke blev tillsammans, det var ju just den coola skatekillen som fick mig att falla pladask!


Det blev en fantastisk rolig kväll och värdparet hade verkligen lyckats med temat. Mathias som har lika "mycket" hår som Nicke i vanliga fall hade ett härligt hårsvall i samma stuk som Nicke också hade då vi träffades, snacka om att hitta tillbaka i tiden! Vi blev bjudna en god fördrink när vi kom och det var roligt att se alla stilarna som folket kom till festen i.....


....det var flanellskjortor med polotröja under, Beverly-hills look, fler med hip hop stil, criss cross bakvända jeans, Britney Spears tottar och Baywatch-livräddare i badbyxor.....


Fantastiskt väder och vi fick gå en rolig tipsrunda med hjälp av en lagledare som hade rundan med hjälp av gps och när man var på rätt ställe kunde man få upp frågan på skärmen.



När vi kom tillbaka från rundan fick vi testa lite olika drinkar som vi skulle gissa innehållet på och det var minsann inte helt lätt!


Hela kvällen kunde vi på väggen se och höra musikvideos från 90-talet och vi bjöds på god mat, härlig efterrätt och ingen behövde gå törstig.



Tack för en härlig kväll, ni borde verkligen lägga till festfixare på meritlistan!

Markus och Max var hemma själva och hade mys med film och godsaker och vi gick in under kvällen och kollade så att allt var bra. Max sov över på Markus rum och dom tyckte nog att det var lika roligt att få vara hemma själva som det var för oss att gå på fest!

I dag har vi haft en skön söndag, dock är Markus väldigt förkyld men det brukar ju bli så när alla träffas i skolan och bacillerna ska bekanta sig med varandra igen. Nicke var och coachade Markus lag som hade match i morse (han har börjat som målvaktstränare och extra hjälp vid matcherna), men Markus kunde tyvärr inte spela pga förkylningen. Jag var med Max på simskolan och sen har vi varit hemma resten av dagen och vi rundade av helgen med grillat tillsammans med Marcus, Ella och grabbarna i kväll.

Jag har joggat i fredags och lördags så i dag fick det bli powerwalk och magträning. Höften/bäcken känns bra, men jag vågar inte dra på än som jag gjorde tidigare. Det är inga smärtor längre men jag blir trött i bäckenet, men det är så stor skillnad mot hur det har varit så visst är jag på god väg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar