onsdag 11 juli 2012

Changes in da house!

Vädret är märkligt, det går från ösregn till solsken, från mörka moln till klarblå himmel. I dag har det regnat skyfall i stan, men i Gantofta har det inte kommit något alls nästan! Det var en otrolig himmel utanför fönstret på jobb.....


I går började vi prata om att Markus ville ha upp våningssängen på sitt rum. Den har ju stått i extrarummet i källaren, så Nicke fick glatt montera ner och montera upp i dag=) Nu fick Markus sängplats där uppe och myssoffa där nere!

 Vi körde till Ikea och köpte några kuddar - vips så blev det en mysig plats att sitta/ligga i och titta på tv, spela playstation och "hänga" med kompisarna.
Andra sidan av rummet ser ut så här!

 Max fick nu Markus säng och ut åkte juniorsängen! Vi låter den stå utan ben så länge, så får vi se om han rullar av eller inte....
Det blev en kedjereaktion i huset nu när våningssängen kom upp. Det blev för trångt att behålla två av de vita hyllorna på Markus rum, så en fick vi ta ner i källaren. Då flyttade vi den stora svarta som stod i källarens stora rum och satte den låga vita där i stället och det blev så ljust och fint! Den svarta satte Nicke in ett annat källarrum och plötsligt fick han plats till alla skor. I rummet där våningssängen stått blev ju mycket plats så då började vi röja där.....pust......
I kväll blev det en powerwalk för mig i sällskap av Markus på cykel och Max i vagnen. Nu är det dock svårt att få Max att sitta, så nu får han väl snart börja cykla med han också. Nicke sprang en runda och mötte sen upp oss så vi gick hem tillsammans.

Nu lite soffmys med min fina man!

(Ni vet väl att det går att klicka på bilderna så kommer de upp i ett bildspel!)

2 kommentarer:

  1. Jisses... blir trött bara jag läser om era omflyttningar ;) men förändringar är både roliga och nyttiga. Blev kanonbra på Marcus rum !!!

    SvaraRadera
  2. Ha, ha...det är roligt att fixa hemma! Det behövdes inte handlas nya möbler och blev ändå nytt och fint på flera ställen=)

    SvaraRadera