söndag 29 juli 2012

Summerrace 2012

Vilken fantastisk helg vi har haft, synd att den är slut! Men det är ju som Alfons Åbergs farmor säger "man måste ha tråkigt för att sen kunna ha roligt igen".

 Det har ju varit festival i Helsingborg torsdag till lördag, men det är inte så lockande alls tycker vi. I torsdags kväll gjorde vi det här i stället....



 I fredags jobbade både jag och Nicke så när vi kom hem satte vi full fart med sista packningen och sen körde vi till bmxbanan för att campa där hela helgen under Summerrace. Helt underbart väder fick vi, varmt och soligt!

Grillat så klart!
 Grabbarna älskar verkligen att vara ute med husvagnen och vi invigde vårt nya bord och nya stolar!
 Godkänt enligt Max!

 Hela "Ängelholmsgänget" som campade där hade satt vagnarna så att det blev en "innergård" där det dukades långbord och vi kunde umgås.
 I går var det deltävling 1, i strålande sol och 28 grader och Markus som fick köra i klassen 8-9 år kom fyra. Superbra presterat som vanligt, inte lika lätt att knipa pallplats när man får tävla med de äldre grabbarna.
 Nicke knep första platsen och som vanligt är Max med och hämtar medaljen!
 Max pratade allvar med Caroline Hindmo (svensk mästarinna i elitklassen) och var mycket intresserad av hennes prischeck......
 På kvällen var det fest med god mat, musik och mycket prat med alla fina vännerna. Alla barnen cyklar konstant, på banan och vid sidan av, de håller på från det de går upp till de går och lägger sig. Oavsett åldrar så är de tillsammans hela kvällen, underbart att se hur fint de leker, cyklar och busar tillsammans. Men man blir ju trött.....
 ....lite morgonmys.....
 I dag var det deltävling 2 och det var lite svalare. Markus kämpade på i samma klass, här trea i bild.
 Hela Markus gäng!
 Nicke ledda alla och heat och vann alla heat.....
 Kusin Micke och hans assistent Kajsa kom och tittade i dag!
 Det var prisutdelning för både dagens tävling och totalplacering, Nicke hittar upp med hjälp av Max!
 Markus slutade på en total fjärde plats, min älskade, duktiga påg!
När allt var slut körde vi hem med husvagnen, tömde och städade ur den för sen kom familjen Johansson för att låna den några dagar. Vi jobbar i morgon igen och det är dags för grabbarna att komma tillbaka till rutinerna. Markus ska till fritids och Max till dagmamma Ingrid, kan bli kul att se hur de ska komma upp i tid nu när de är på sommartid och brukar sova till 8.30! Men det blir kul för dem att träffa lite kompisar igen och det blir mjukstart med fyra dagar, Nicke är nämligen ledig på fredag. Nästa tävling då? Redan på fredag drar vi till Kungsbacka och NM, ska bli grymt spännande att följa grabbarna i så stor tävling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar