söndag 22 juli 2012

Jobbvecka & underbara helg!

Då var det söndageftermiddag och en hel vecka har passerat igen.Både jag och Nicke jobbar ju nu så mina underbara svärförldrar tar hand om grabbarna de här två veckorna. Inger kommer ut 7.30 när Nicke kör och sen gör de lite av varje med Markus och Max. Markus har lekt hos kompis någon dag och sen har de varit hos Ella och Gabriel en dag.

Det är mycket kickåkning för Markus del och lyckan var stor när jag ordnade en plåtkant till hans pall, nu kan man göra fler trick!  

I fredags kom Gabbi till oss för att sova över. Vi var ute nästan hela kvällen och sen avslutade de med Fifaspel på Markus rum. Sköna stilar!
 Lite tokiga miner så blir tandborstningen roligare!
 Fina Gabbi sov gott hos kusinerna, helt nyvaken och go!
 I går fick vi för oss att åka för att köpa utemöbler som vi kan ha med när vi är ute med husvagnen. Det blev Biltema, Haraldnyborg, Rusta och Jula innan vi var klara. Grabbarna fick lunch på Mc donalds och var hur nöjda som helst=)
 När vi kom hem klippte Markus hela vår gräsmatta, minsann rejält svettigt när solen gassade!
 Max klippte minsann också!
 Sen kan man ju ta en paus......
 Vid 18 tiden kom Mats och Milli till oss. Vi hade en fantastiskt mysig kväll tillsammans och det är så roligt att prata, äta gott och Markus har ju sin stora idol i Mats. Det blev lite "MMA-fighting" i trädgården!


 I Millis superfina mage finns en liten bebis och Max klappade fint!
 I dag har det varit dags för den årliga Gantoftaträffen med fina vänner och goa barn. Tyvärr kunde inte alla komma i dag, men det har varit härligt att ha Therese och Nina här med alla barnen! Det har spelats Beyblade.....
 ....min guddotter Lova sprang för fullt för att åka på "glidaren"......
 ......Max har badat.......
 .....nästan hela gänget är i poolen.....
 ......Markus i full karriär!!
 Lunch på filtar i solen, korv med bröd smakade riktigt gott tyckte barnen!
 Vi har mumsat på pastasallad (utan kassler som jag glömde lägga i;-), pratat massor (börjar få stora barn nu när vi kan sitta stilla längre stunder) solat och haft en helt underbar dag tillsammans.
 Alla dessa ungar som vi alla hade lite extra svårt att få till, ledde till vänskap på nätet som är stark än i dag, så många år senare. Tack för att ni finns tjejer, ni betyder otroligt mycket för mig!
Nu blir det en lugn kväll med familjen, lite gott att äta och sen drar en ny vecka igång i morgon. Inger och Bosse hjälper oss denna veckan också och den bjuder på mer sol om man får tro väderprognosen, så nu blir det lite stranddagar för grabbarna. På onsdag ska båda sova över hos storasyster Malin, det blir första gången som Max sover borta! Han verkar redo, men är jag;-)?

1 kommentar: