onsdag 25 juli 2012

Het dejt & utlånade barn!

Vilken härlig sommarhetta vi har, otroligt skönt! Vi har visserligen jobbat, men grabbarna har fått vara på stranden med farmor och farfar och sen har jag och Nicke njutit riktigt mycket i kväll.

Markus och Max kom till jobbet vid 15 tiden och sen mötte Malin upp där för att hämta dem, Ellen och Albin (som sommarjobbar hos oss nu). Grabbarna har längtat efter denna dagen och haft nedräkning i flera dagar. Markus har sovit hos kusinerna förr, men Max har aldrig sovit borta alls. Glada i hågen åkte de med till Lerberget för att sova där till i morgon.

När jag slutade så körde jag direkt till Maxi och handlade och jag och Nicke kom nästan hem samtidigt. Vi packade en god picknick och badkläder och cyklade ner till bryggan på Råå. Vi badade en lång stund och åt sen gott!




 Vi cyklade sen mot Rydebäck och upp vid Rya golfbana. Vilken utsikt!

 Det har varit en underbar sommarkväll och riktigt mysigt att faktiskt bara vara vi två=) Jag har fått många fina sms från Malin, grabbarna har badat, ätit pizza och sen byggt sandslott!

I morgon väntar nya äventyr för Markus och Max med kusinerna och vi kan jobba med vetskapen om att våra barn får ha det så bra som barn ska få ha det. Tack älskade syster med familj för att ni finns för pojkarna!

3 kommentarer:

  1. Vad härligt att ni fick en dejt bara ni två !?! Ni ger barnen så himla mkt så det e kul att se att ni har glöden kvar även för varandra!!
    Keep up the good work

    SvaraRadera
  2. Tack Alex, du är för söt! De orden värmde!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig kväll du och Nicke fick! Och barnens verkade inte ha varit sämre den. :-)

    SvaraRadera