fredag 10 augusti 2012

 Fredagen är här och helgen för dörren, känns lite extra skönt i dag faktiskt. Det blir en helg fylld med sport (igen) och det ser vi fram emot. Markus ska spela fotbollsturnering både lördag och söndag, med P9 i morgon och med P8 på söndag. Sen är han bjuden på kalas på Jutan i morgonkväll och på söndag efter turneringen ska laget gå och titta på HIF matchen på Olympia!

I dag när jag kom hem från jobb så stod det en fin överraskning på trappan, en STOR skål med godis! Tusen tack för den Maria och Jimmy, det var verkligen snällt.

Mamma och hennes väninna kikade ut en snabb stund och med sig hade mormor "sommarpåsen" som blivit ett populärt inslag i sommar. Mamma/mormor har med sig den när hon kommer och så finns det lite olika saker i den, allt från godis, en ritsak, en bok, såpbubblor etc. Gissa om spänningen är stor när hon kommer med den! I dag fanns det vars en ny hoodtröja till grabbarna och vars en bok. Tack snälla mamma för allt du fixar till dem!

Snygga killar i nya tröjor!

I kväll har vi haft fredagsdejt med familjen Lövgren och det var lika mysigt som alltid. Vi köpte pizza, alla tre grabbarna har busat massor (vid ett tillfälle hittade vi dem i deras bubbelbad där de tvättade fötterna....hmmm....), vi har pratat i kapp och softat med gott i glasen. Tack fina ni för en mysig kväll!

Nu lite mer OS och sen väntar bingen!

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt med sommarpåse :) älskar när "gåvor" ges spontant utan att man firar ngt. Den där godisskålen hade ju inte varit helt fel ? :) *mums* ha nu en underbar helg och önska Marcus lycka till med fotbollen!!

    SvaraRadera
  2. Fint att hitta en sådan överraskning på trappen:-)

    SvaraRadera