lördag 11 augusti 2012

I dag fick vi njuta av sommarsolen i Skåne, härligt! Det blev ganska tidig uppstigning eftersom Markus hade samling kl 8 på fotbollsklubben. Markus och Nicke körde dit och jag och Max drog till Ica Maxi för att handla. Bra med bilvagn tycker Max=)
Nere på Örby var det dags för Fortunacup och Gantoftas killar var där. Markus lag är ju ett kombinerat P8/P9 lag och i dag var det P9 som skulle möta tre lag (i morgon spelar P8 cup och Markus ska spela då också). Markus spelade ute de två första matcherna.

 Max tyckte kanske först att det var så där lagom roligt;-)
 Mellan två matcher passade vi på att gå ner till havet en stund!





 Tredje matchen så bytade laget målvakt så Markus fick prova på. Han har nog fått pappas gener även här, han börjar bli riktigt duktig!
 En skön förmiddag i solen, glada barn, bra matcher och alla är vinnare och får medaljer! På tröjorna är Fredriks firma "FL Plåt AB" på magen, lite kul tycker Markus som pratade om detta i går när vi var hemma hos familjen Lövgren.
 Markus var bjuden på kalas på Jutan, så Nicke körde in honom och två kompisar. När Nicke var tillbaka gick vi en lång runda i skogen med Max, största delen i vagn. Men lite äventyr hann vi så klart med!

 Kul att kasta "mackor"!
 Ett spännande rör, som det rinner lite vatten i, som man kan krypa igenom till andra sidan stigen.....
 ....here we go!

När vi kom tillbaka blev det grillat, grabbarna leker ute tillsammans med andra barn och jag sa bye, bye till solblekt och gråa hår med hjälp av en toning, sen fick Nicke minsann klippa topparna!

Nu blir det soffan, lösgodis och jag tror minsann jag såg en Bacardi Breezer i kylen.....

4 kommentarer:

  1. Klippte Nicke dig?? :)
    Låter som en härlig helg !!

    SvaraRadera
  2. Gick och kollade efter dig men såg dig inte....
    Fin Max är i sina rosa foppisar:-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha, ha...de var röda i början av sommaren, nu något solblekta...

      Radera