lördag 9 februari 2013

 I går fyllde min fina mamma 63 år och vi var bjudna på kalas. Gott i glasen, tilltugg och paketöppning!


Vi bjöds på fantastiskt god italiensk plockmat, massor med gott!


 Grabbarna spelade på ipaden, klart det är kul när man inte har en sådan hemma!

 Mamma älskar semlor (annars är det inte mycket sött som lockar henne!) och i går fick vi mumsa på denna fina (enorma!) godingen!
 Mormor gillar ljus i alla varianter och efter ett tag var det riktigt varmt och gott - så varmt så Max la byxorna....Han visar mormor hur man löser "Pettson och Findus" uppfinningar! Tack mamma för en toppenfin kväll, på alla sätt.
 I dag var det innebandy som vanligt mellan 9-10 och sen var hela familjen på Maxi och handlade. När vi kom hem klädde jag och Max på oss och gick till pulkabacken.
 Lite tokerier på vägen hem....
Det blir ett bra träningspass att dra Max på snowracern till och från backen, sen alla vändor upp och ner när han åker! Vi var ute knappt en timme, sen blev det lite crosstrainer och magövningar när jag kom in. Markus har varit på fotbollsträning i eftermiddag, Nicke är på egen innebandyträning nu och sen ska vi runda av en fin lördag med att tillbringa den hos familjen S här i byn. Blir mat, prat och Melodifestival!

I morgon ska vi till pappa och Lena på kalas kl 13 för att fira Lena som fyllde år i veckan. Många kalas på en och samma helg, ibland blir det tjockt med trevligheter!

1 kommentar:

  1. Jag som inte gillar semlor tycker den där stora ser nästan skrämmande ut ;-) men i övrigt förstår jag att ni hade ett jättemysigt kalas och vilken god mat ni verkar ha fått! Italiensk plockmat - mmmmm!

    SvaraRadera