fredag 1 februari 2013

 Ok, i dag fick vi vårkänslor på jobb när vi öppnade dörren, kände plusgraderna och solen värmde faktiskt i ansiktet. Nu vräker snön ner och det är vinter (som det sig väl egentligen bör i februari). Nåja, det lär inte ligga så länge för det inte kallt ute.

Veckan har rullat på med skola, jobb, dagmamma, träningar, gympa, kompislek och läxläsning. Vi har även hunnit med att stryka lite tvätt....


Max är för rolig, i går föreslog jag spel, pussel och pyssel men han vill plocka tvätt och stryka! Det är mycket "kan jag hjälpa till?" och i går stod han och hjälpte mig med middagen. Det är en rolig tid när de vill vara med, jag vet ju bevisligen att när man är 8 år så hör man oftare "varför ska jag göra allt..."

I dag när jag hämtade Max så var han nyklippt och fin, tack fina dagmamma Ingrid för att du fixar!


Vi var hemma vid 16 tiden i dag och Markus skulle vara på "riddarkalas" klockan 17,30. Han var lite fundersam i veckan hur han skulle klä ut sig, han ville inte se "töntig" ut men ändå vara utklädd. Så här fin blev Sir Markus från Gantofta!
En nöjd riddare hämtades 19.30 och sa att det var bland de bästa kalasen han hade varit på. Maten var hans favoriter grillade kycklingklubbor och revben, de hade haft tävling och pricken över i var en pinata som de fick slå hål på! Tack fam B för ett fint kalas!

Helgen bjuder som vanligt på träning i både innebandy och fotboll i morgon och jag ska fylla kylskåpet så det får bli en tur till Maxi. Familjen Johansson från Jonstorp kommer i morgon och myser med oss, blir mat, prat och barnbus. På söndag jobbar Nicke och det är innebandymatcher i Ängelholm för Markus del, så jag kör dit och vi föräldrar får hjälpa till lite som hjälpcoacher.

Ha en fin helg!

1 kommentar:

  1. Vilken duktig liten hjälpreda du har och Sir Markus ser ädel ut! Här heter det dock inte kalas längre - det är party, fest osv. Det gäller att hänga med som förälder för oj så töntigt det blir om man säger fel! ;-)

    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera