lördag 4 maj 2013


Vi har haft ännu en sportig lördag, både på hemma- och bortaplan. Det var samling kl 9 för fotografering med fotbollslaget och då var jag där och hjälpte till, medan Nicke var hemma och packade sista inför dagens bmx tävling.

Gantofta P9!


Grabbarna mötte Hittarp hemma och vi hade en liten försäljning av kaffe, saft och kakor. Vi sålde massor och pengarna går ju till lagets kassa som vi sen kan göra något roligt för. Visserligen vann inte laget i dag, men herre jösses så duktig Markus var i mål. Japp, jag är mamma och givetvis tycker jag alltid mina barn är duktiga, bara man kämpar så spelar placeringar och priser ingen roll. Men det är roligt att höra hur både spelare, föräldrar och tränare från andra laget berömmer honom, han räddade hur mycket som helst! Han går i sin pappas fotspår även här=)

Nicke körde till Malmö innan oss, men när jag och grabbarna var klara med match och försäljning körde vi direkt därifrån till banan. Vi kom dit 11.50 och första start gick 12.30. Detta innebar ju att Markus inte hann testa banan alls i dag, utan han startade med heat direkt och i år när han är 9 år får han tävla med 9-10 åringar. Lite hjälp och pepptalk av pappa!

Nu kör vi!

 Max han roar sig med lite av varje när vi är i väg!
 Vädret har varit kanonfint med strålande solsken hela dagen, dock blåste det ganska mycket. Syns i ansiktet i kväll på hela familjen att nu tar solen....


Markus kom 4-4-4 i sina heat (de kör 8 stycken) och Nicke 1-2-1, vilket innebar att båda gick direkt till A-final. Mitt mammahjärta svämmade över när jag såg Markus cykla i mål som trea i finalen, för han trodde verkligen inte att det skulle gå så bra för honom med endast en träning på bana i år, ingen uppvärmning eller test med grindstart i dag och han fick cykla mot de som var 10 år. Trots detta gav han allt han hade och det tog honom till pallplats.





 Vid 17 tiden rullade vi in på Fältgatan och ja....då cyklade grabbarna lite till......
Jag tog 20 minuter på crosstrainern så jag också fick rört på mig i dag, sen fick hela familjen sanera sig ordentligt innan lite kvällsmat. Nu laddar vi ny energi för i morgon är det tävling igen för Markus och Nicke, dock ska jag och Max inte med då vi ska på kusin/systerson Albins konfirmation i stället.
Vi ska dock inte gå i kyrkan då där är få platser för anhöriga och Max är inte en av dem som behöver sitta där ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar