söndag 4 augusti 2013

Vilken helg vi har haft! Sommaren är helt underbar och den går verkligen inte att klaga på, vi ser till att njuta av varje minut och vi tankar oss fulla med solenergi så vi har på lager till hösten. I fredags var Nicke ledig med grabbarna och de var och hämtade Gabriel och Victor som vi skulle passa några timmar. Jag jobbade till klockan 16 så vi möttes upp vid bryggan på Råå, där vi badade och åt pizza till kvällsmat. Julia var också på plats för bad och stannade och åt med oss.


I går var det soligt, men blåste väldigt mycket, så vi stannade hemma i trädgården för sol och bad. Filippa, Fredrik, Noah och Sam kom några timmar och vi mös tillsammans med lunch och goa skratt. När de körde hem begav sig Nicke ut på en löprunda och jag tog ett pass på löpbandet, men herre gud så svettigt det var. Träning och 30 grader är en tuff combo, men det blev något gjort i alla fall. Klockan 17 var det dags för dagmamma Ingrids sommarfest och den ser vi verkligen fram emot varje år.


 Vi bjöds till dukat bord i deras fina trädgård!
 Alla de små barnen hade eget bord....
 .....de lite större fick egen myshörna!
 Massor med god dricka stod i ett kar med is, som sen blev en rolig plaskdamm!
 Vi fick otroligt god lax, potatis, grönsaker, räkor, såser, bröd och sen dessert med massa smarriga godsaker.
 Mina fina!


 Världens finaste dagmamma, är så tacksam för att mina barn får ha det så fint och tryggt.
 Ingrid hade ordnat en skattjakt åt barnen.....
 .....i kistan fanns det såpbubblor och godis!!!
 Sköna lirare....
 En härlig kväll som vi rundade av vid 22 tiden och cyklade hemåt i den varma sommarkvällen. Det var ett trött gäng som somnade gott (jag hade lite minustimmar på sovkontot efter natten i tältet).

I dag var det dags för den årliga Gantofta-träffen med fem fina mammor och nio härliga ungar. För ca 10 år sedan var vi ett gäng tjejer som alla hade lite svårigheter att få barn, så vi sökte oss till sidor på internet för att komma i kontakt med fler i samma sits. Det växte fram en vänskap som har hållit i sig och alla har vi i dag fina mirakelungar i blandade åldrar. Vi hade tur med vädret och kunde tillbringa hela dagen ute.
 Nina, Therese, Anette och Therese - fantastiska vänner som ligger mig varmt och hjärtat trots en del mil mellan oss. Det har körts från Småland i norr till Malmö i söder i dag!
 Vi kände oss lite som i "Familjen Annorlunda" när 9 barn skulle äta och det gick åt 30 korv med bröd.....
 I gänget finns det minsann två tvillingpar!
Nina och jag hoppade i poolen (fick passa på när inte alla ungarna var i!).
Vi har njutit av solen, pratat i kapp i timmar, badat, solat och haft en härlig dag tillsammans. Tusen tack för att ni kom!

Resten av kvällen har vi grillat, lekt en stund på lekplatsen och varvat ner inför kommande arbetsvecka.

 


1 kommentar:

  1. Vilka fester Ingrid anordnar och vilken mat hon bjuder på! Wow!

    Tack för i söndags. En underbar dag på alla sätt! Är så glad för våra träffar, att vi lyckats hålla liv i dem så här länge! Du och jag träffas ju ändå emellanåt med våra barn, men att vi får till dessa sommarträffar med de andra är ju superhärligt!

    Ha en fin vecka! STOR kram!

    SvaraRadera