lördag 5 april 2014

 Max såg till att vi kom i fredags-feeling redan efter frukost i går, kan man gå till förskolan som "Tomte-ninja"? Njä, tror vi byter om Max innan vi kör dit....


I dag fick vi plocka fram långkalsonger och vinterjackor, det skulle spenderas några timmar ute vid konstgräsplanen då båda grabbarna hade fotboll i dag. Max hade årets första uteträning mellan 10-11.





När hans träning var slut hann vi hem och äta lite lunch innan vi gick tillbaka för Markus match. Som vanligt skulle vi ha kaffe- och kakförsäljning så jag såg till att det kom på plats och så hjälps vi åt att ordna det som ska säljas där, samt att vi bjuder spelarna på saft och kaka efter matchen.

Lite pepptalk i halvlek.

 Markus gjorde ett mål, lyckan var total!


Matchen slutade 4-2 och det var en välförtjänt vinst för dessa kämpande tjejer och killar. De är inte bortskämda med vinster, men dom går från klarhet till klarhet och deras utveckling är riktigt rolig att se! Vi sålde massor med kaffe, saft och kakor, det var en del frusna föräldrar som med glädje betalade 5 kr för en kopp!

När vi kom hem tränade jag och sen blev det lite fix med uterummet, som ska få en rejäl storstädning efter vintern. Jag hittade en stor korgstol i en förrådscontainer på jobb, med en dyna a la 70-talet. Denna tänkte jag vi kunde ha i uterummet, dock utan den ljuvliga dynan....


Med två nya dynor blev den modern ala 2000-talet!



Markus ville fixa middagen i dag och det gjorde han riktigt bra minsann! Han tog fram vår lilla grill vi hade i husvagnen, fixade kol i den och tände på.
 Det kan ju vara lite drygt att vänta, bäst att sitta ner!

 Resultatet blev riktigt gott, duktiga påg!

Nu är det "Gladiatorerna", lösgodis och soffan, precis som en skön lördagkväll ska vara efter alla aktiviteter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar