onsdag 19 september 2012

Dagarna har verkligen rullat på sen vi kom hem från helgens bmx tävling. Jag jobbar hela dagarna själv eftersom Julia har semester och Nicke varit hemma med Max eftersom han är väldigt förkyld.

I måndags var Max lika pigg som vanligt, så han fick gå på sin gympa som han längtat så till och sen var Markus så himla söt och gick dit och hämtade honom. Han frågade om han fick och så tog han med Max hjälm och kick, såg till att Max skor och vattenflaska kom hem och sen kom två glada killar kickandes hem tillsammans. Markus har växt enormt mycket över sommaren och då tänker jag inte först och främst fysiskt, även om det har hänt en del där också. Han är oerhört ansvarsfull, är ute mycket med kompisar, går hem själv från skolan och fixar massor.

I dag kom Markus nya lycka - Nike inneskor som han ska ha till innebandy- och fotbollsträningen!

Såg så roligt ut när han hade de på sig inne hela kvällen=)

 Veckan har börjat bra träningsmässigt. I måndags tränade jag på crosstrainern och gjorde mag- och ryggövningar, i går var det innebandy och i dag har jag varit ute och sprungit. Kändes ok i dag med benhinnorna, jag vet ju att vila är det bästa och sen när jag väl är ute så får det inte bli för långt och gärna så mycket som möjligt på gräs och mjukt underlag.

Nu lite soffmys och tv, sen väntar bingen! Sov gott - hur ni än sover=)



2 kommentarer:

  1. Hur länge kör du på crosstrainern??
    Vad snygga skor Marcus fått!!!

    SvaraRadera
  2. Jag kör alltid mellan 20-30 minuter, sen kan motståndet variera. Jag älskar verkligen den maskinen, perfekt att kunna träna året om, hur mörkt och kallt det än är ute=)

    SvaraRadera