torsdag 6 september 2012

I morse när jag lämnade Max hos Ingrid så var hela gänget på väg ut morgonsolen. Vagnen var packad med barn, frukost och leksaker! Så här bra borde varenda unge i världen få ha det=)

Jag jobbade till 16 och Nicke till 17, så det var jag som fixade ihop picknick och gick ner med grabbarna till skogen, där det var dags för kick off med Markus klass. Nicke körde direkt dit från jobbet och mötte upp oss där. Vi gick tipsrunda och sen stannade vi för att äta, prata och alla barnen lekte nere vid ån. Blev inte så många bilder, men här syns en del av alla härliga föräldrar och barn. De är 41 (!) stycken barn i tvåan nu, dock uppdelat i två grupper, annars hade klassrummet varit fullt...


 Nicke och Markus stannade bara en kort stund eftersom de skulle se landskampen på Olympia, men Max och jag var kvar så att han fick leka massor i skogen. Vid ett tillfälle kom han och var ledsen över att ha "plumsat" med fötterna i ån, men när jag sa "bra, då är du redan blöt om det händer igen" så fortsatte han leka glatt. Finns inget uttryck bättre än "skitiga barn är glada barn"!
 Nicke och Markus är i skrivande stund på Olympia och ser när Sverige möter Kina. Till Markus stora lycka så är Zlatan där (sen hur mycket han har spelat får de upplysa mig om när de kommer hem). Fick ett mms!
Fredag i morgon igen och då blir det grillning med Jonas och Ida. Gott att äta och sen softar vi i soffan och håller fredagsmys tillsammans. Resten av helgen bjuder på massa roligheter. På lördag är vi bjudna på lunch på Vasatorps restaurang av grannarna, som tack för att vi har hjälpt dem sen Åke fick sin hjärnblödning. Det är verkligen gulligt av dem och det ser vi fram emot! På eftermiddagen är det sen lagfest med Markus fotbollslag, vi ska spela match mot barnen och grilla, kommer bli kanonkul.

1 kommentar:

  1. Ni har en fullspäckad helg framför er läser jag. Här är det precis tvärtom, helt tomt i kalendern, men det är välbehövt efter att vi allihop var på vift förra helgen och då veckan som varit har inneburit 100% ös från morgon till kväll.

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera