lördag 1 september 2012

 Det har varit riktigt skönt att ha lördag hemma på Fältgatan i dag. Vi var ju borta hela förra helgen och sen har vi jobbat hela veckan, så det var skönt att vara hemma och städa lite och småfixa här hemma i lugn och ro. Nicke och Markus var och tränade bmx en stund i förmiddags och sen när de kom tillbaka så var Ronny här för att hjälpa oss med husvagnen.


Max har lekt en stund med en kompis här hemma och Markus har cyklat och lekt ute hela eftermiddagen med en klasskamrat. Vid 14 tiden var det dags för Gantofta att spela match hemma, så vi gick dit och jag hjälpte grannen dit i rullstolen också. Blev en spännande match som slutade 2-2!

När vi kom hem startade vi grillen, ännu en fin sensommarkväll! Poolen håller på att tömmas, nu får vi anse att det är färdigbadat för i år=)

 Markus är ute och cyklar med kompisar varje kväll, vi bor verkligen bra där barnen kan leka och umgås i byn. Max ville också leka en stund så vi gick till lekplatsen med honom en stund.
Nu är det soffmys, en film rullar och det står lösgodis på bordet - life is good! I morgon är det dags för fotbollscup på Råå då P8 ska spela fyra matcher och vi är så klart där och hejar på Markus när han är målis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar