söndag 9 september 2012

 Fredag, lördag och söndag har passerat och oj vad vi har hunnit med mycket roligheter! Vi började helgen med grillträff med Jonas och Ida i fredags. Tyvärr glömde jag ta fram kameran, så några bilder blev det inte. Vi åt gott, pratade massor och hade en mysig fredagkväll tillsammans.

I går var det dags för innebandyn att dra igång så Nicke och Markus var på plats klockan 9. Jag stannade hemma med Max och fixade lite här hemma, sen var hela familjen redo för lunch med grannarna. Underbara Birgitta och Åke bjöd oss på lunch på Vasatorps golfrestaurang, som tack för att vi har hjälpt och stöttat massor sen Åke drabbades av hjärnblödning. För oss är det bara en självklarhet att ställa upp och det är otroligt glädjande att se hur bra de har kämpat tillsammans och att framstegen är så stora!

Klockan 16 var det dags för lagfest med Markus fotbollslag och det var match, föräldrarna mot barnen! Nicke var målis för föräldrarna och Markus för barnen (ett byte sen dock eftersom Markus var sugen på att göra mål på pappa). Barnen vann med 3-2 och jag och Markus fick i alla fall gjort vars ett mål;-)



 










 Efter matchen bjöds vi på grillade hamburgare och sen var dags för straffläggning på Nicke!
 
 Tränaren skulle inte vara sämre han!
 Markus laddar.....
 Max laddar.....
 Det var en rolig kväll med nöjda barn och föräldrar. Vi stannade till 19 ca och sen blev det soffan och lite tv resten av kvällen. I dag har Nicke jobbat och jag och grabbarna har haft en lugn förmiddag här hemma. Markus har cyklat och tittat på fotbollsmatcher som spelats i byn, sen var det dags för honom att åka på bowlingkalas i stan!

Jag hämtade upp Ella och Gabriel, så körde vi till Ikea under tiden Markus var på kalas. Det blev så klart glass när vi var färdiga=)

 Vi har ätit tillsammans och sen spelat fotboll med barnen. En match med många goa skratt!

Då var helgen slut och den gick som vanligt alldeles för fort. Men vi har haft massor med tid med barnen och det finns ju inget bättre sätt att spendera två lediga dagar på!

2 kommentarer:

  1. Skön helg! Vi är trötta efter två dagar kalas och Ava är nöjd!
    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig och händelsefull helg ni har haft ;) bara 5 dagar tills det e helg igen och då ska vi spendera helgen i Lerum !!

    SvaraRadera