lördag 7 september 2013


 Vi inledde helgen i går med tacos och sen var grabbarna sugna på att gå till skolan och titta på den nya konstgräsplanen. Markus och kompisen Emma ville spela lite fotboll och jag och Max lekte lite på lekplatsen som ligger på skolgården.


 Max var också sugen på att spela fotboll och han visar att det är bra "lödd i dojan"!
 I dag var det dags för bmx tävling i Ängelholm. Många skydd som ska på.....
 Det har varit strålande solsken hela dagen och banan är otroligt fin.
 Både Nicke och Markus skulle tävla men under träningen strulade Nickes framgaffel på cykeln så han kunde inte fortsätta. Det var bara att stryka sig och sen heja från bänken.
 Kusin Micke och hans assistent kom och tittade en stund, alltid roligt att se honom i farten! Bar överkropp vittnar om hur varmt vi hade det hela dagen =)
 Man cyklar i åldersklasser och i år är det 9-10 för Markus. Så vartannat år har man ju lite fördel och vartannat år blir det lite tuffare, men det är ju lika för alla. Alla cyklar 3 heat och sen är det placeringarna som avgör om man går vidare till semifinal. Markus kom 4-4-4 (de kör 8 i varje heat) och var klar för finalen. När det var finaldags kom han åtta och det var han först inte så nöjd med. Men man ger honom några minuter och talar om för honom hur duktig han har varit (8 av 21 i den klassen i dag) och han är aldrig sur eller arg. Men visst tycker han det är roligare när det blir pallplats ;-)

Faster Ella är snart kortare än Markus!
 Åttonde plats och pokal!
 Glada kusiner som älskar bmx!
Vi körde hem strax innan 17 och det känns att vi har suttit sex timmar i solen. Härligt med fina sensommardagar och vi hoppas att det blir många fler.

I morgon kör Nicke till banan med förhoppning om att cykeln håller efter kvällens reparation. Jag, Markus och Max ska först på fotbollsmatch där jag får hjälpa till då det är lite kort om tränare. Det blir till att samla alla och ta med lagkläderna, dela ut dessa och byta om på klubben och sen köra till planen i Rydebäck. När matchen är slut är det dags för Max simskola, ska bli lika roligt att se hur det går denna gången och så passar jag på att simma några längder också när vi är där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar