söndag 11 mars 2012

Melodifestivalmys & skogsbus!

Vilken mysig helg vi har haft! I fredags så mös vi med lite god mat, satt vid tvn och åt medans vi såg "Gladiatorerna". Vi brukar spela in det på lördagarna eftersom Melodifestivalen är samtidigt, så är det perfekt att se på fredagen sen.
I går var det innebandy för grabbarna, jag var på Maxi och handlade, Markus lekte med en kompis och jag var ute och sprang 5 km. Det var första löprundan sen jag fick hostan och jag var förvånad över att det gick så bra som det gick! Känns skönt att jag inte har tappat så mycket som jag trodde att jag skulle ha gjort.
Klockan 18 kom Mats och Milli till oss och det har vi verkligen sett fram emot. Vi har fått ställa in två gånger tidigare pga sjukdomar, men i går så blev det äntligen av. Spana in de fantastiska blommorna vi fick!
Vi bjöd på årets första grillning och det var verkligen supergott med grillspett, fetaostsallad och nyfriterade pommes. Det blev massor med prat, många goa skratt och givetvis Melodifestival.
Markus ser verkligen upp till Mats är väldigt glad och stolt över att han känner "en fighter som är världsmästare". Han ville väldig gärna ha Mats autograf, men blygheten tog över när han skulle fråga, så med lite hjälp av Nicke fick han den i alla fall. Behöver jag säga att grabben är lycklig? Han har ju sen tidigare fått en av Mats tröjor och den har han på sig varje kväll när han har duschat=) Tusen tack Mats och Milli för en mysig kväll!
I dag tog vi en lugn förmiddag och sen vid 11 tiden begav vi oss mot skogen för att möta upp Filippa, Fredrik och Noah. Det blev många härliga timmar i skogen där barn, hund och vuxna fick leka av sig.
Mina älskade grabbar!
Markus leker med Kajsa!
Max hittade en gren som det gick att gunga på!
Tänk att en korv med bröd kan smaka så gott....
Grabbarna bus!!
Sen blev det manligt att välta döda träd....jisses så roligt barnen, nej Nicke och Fredrik, hade!!
Det var genomlortiga, glada barn (och vuxna) som lämnade skogen några timmar senare. Sådana här stunder med familjen och fina vänner gör mig innerligt lycklig=) Tack för en mysig dag familjen Lövgren!
Nu får jag starta tvättmaskinen med lortiga utekläder, sen blir det lite söndagsmys med Ella och Gabbi som kikar ut när hon har slutat jobba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar