lördag 24 mars 2012

V som i Vårskor och Vattkoppsbrist....

I veckan åkte vinterskorna ner i källaren och vårskorna åkte fram! Det är så himla skönt att vi går på rätt håll nu=)
Vi kliar oss verkligen i huvudet då vi inte har en aning om vad Max drabbades av för prickar!? Han fick på axel/hals, sidan av magen, ryggen och vaden. Total var det ca 17-20 stycken och på vaden var de ganska stora.
I dag är de flesta knappt synbara och det har inte kommit några fler. Jag hade hoppats att det skulle vara vattkoppor så att vi hade haft det ur världen, men det kan det ju inte ha varit.
I dag fyller Ella år, stort grattis min fina svägerska! I går var vi där på kalas och blev bjudna på massa gott. Vi kunde ju åka dit eftersom alla där har haft vattkoppor så risken fanns ju inte att någon skulle bli dålig om det nu varit det Max hade.
I dag har Nicke och Markus varit på innebandyträningen och då körde jag och Max till Willys och storhandlade. När vi kom hem så packade vi in allt och Markus kompis Alicia kom för att leka med honom några timmar. Jag tog mig en löparrunda som blev 6,3 km! Lite längre än förra rekordet, dock bara med 300 meter. Men den rundan var ny och det toppen att kunna mäta med Runkeeper.
Nicke och Markus är nu och tittar på HIF och jag och Max har fixat lite ute. Var det fina vårvädret med sol är har jag ingen aning om, men en liten stund ute har det blivit.
Påsken närmar sig så vi har börjat förberedelserna lite=)
I kväll blir det grillat, inspelat Gladiatorerna, kanske kvällens Gladiatorerna också om Markus får bestämma, men definitivt koll på Mats fight som går av stapeln i Schweiz i kväll via livestream! Och absolut kommer det finnas lite lösgodis på bordet;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar