söndag 4 mars 2012

Vår i luften och 60-års fest!

Vilket fantastiskt väder vi bjöds på i går, man blir glad långt in i själen och man fylls på med massor av energi. Lördags förmiddagen bjöds på innebandy för Nicke och Markus och jag och Max hade dejt med Noah och Filippa på lekaplatsen. Vi var ute i två timmar och det är så roligt att se grabbarna leka tillsammans, vi fick pratat massor och det blev lite fika!

Nicke högg tag i trädgården och jag och Max lekte med lite av varje under eftermiddagen, det blev ytterligare nästan två timmar ute. Markus lekte med en kompis och sen var han bjuden på kalas i skolans gympasal.

Klockan 17 var det dags för Lenas 60-års fest! Vi var 19 personer, en stor familj som alltid har superkul när vi träffas så här. Det var vår familj, båda systrarna med familj, mamma, Christian med familj samt Christians pappa med familj. Vi är nog unika som kan umgås allihop trots att skiljsmässor och nya familjer. Det är verkligen guld värt för oss alla! Det var lika fint dukat i matsalen som alltid=)


Lenas bordsdekorationer är alltid något extra!


Kusinerna sitter i lilla uterummet! Rena djungeln=)


Gott i glasen och tilltugg!

Max med förrätten, han frågade dock när "den riktiga maten" kom;-)


Vi fick räk/avocadoröra till förrätt, klyftpotatis, kycklinggryta och sallad till varmrätt och en sen avslutades middagen med en himmelskt god glass-grädd-bär historia i hembakat rån (format som en skål). Himmelskt gott!


Milton och Max spelade Wii...


Är man "barn" så kvittar det om man är 16 eller 8, godis får man ändå! Markus, Albin och Ellen är nog glada för det=)


Tokungen!


Vi körde hem vid 23.30 och det var två trötta killar som somnade i bilen. Vi gick och la oss allihop direkt men klockan 2 i natt var det Markus som blev dålig=( Det är en märklig runda som grabbarna har åkt på med några dygns mellanrum. De kräker en gång sen är det inget mer?! Nåja, det är ju skönt att det går fort över och sen är de lika pigga igen. Dock får Markus vara hemma från skolan i morgon så att vi håller honom hemma i 48 timmar. Nu hoppas jag att vi är klara med sjukdomar för denna säsongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar