torsdag 22 mars 2012

Spruckna revben och vattkoppor?

Vi vet knappt om vi ska skratta eller gråta åt allt som händer nu. Men vi väljer att skratta, men det är också väldigt smärtsamt för Nicke med tanke på de trasiga revbenen. Han har haft väldigt ont hela veckan men jobbat på så gott han har kunnat. I dag var det dock dags att gå till vårdcentralen och de skickade honom direkt till sjukhuset för röntgen.

Läkaren ringde upp Nicke och berättade att inget var brutet, men sprickor gör ack så ont och det är bara att låta det läka ut.

I kväll gick vi ut efter middagen och grabbarna fick härja runt. Det är så himla underbart att våren är här och vi fick sommarkänsla då vi alltid är ute så här och leker till det är läggdags när vädret är fint!



När vi kom in och det var dags att sätta på Max pyjamasen så såg jag att han hade prickar vid halsen/axeln, magen och benen. Så nu får vi se om det är vattkoppor på gång?!
Han har inte haft det och vi tror ju att Markus inte heller har haft det. Anledningen till att vi tror att han inte har haft det är ju att han blev ju sjuk förra julen, exakt två veckor efter att kompisen Oscar hade haft det, men vi såg inga prickar. Så vi tror ju inte det var vattkoppor, men man kan tydligen ha de utan massa prickar. Men det lär ju visa sig!
Veckan har rullat på och i tisdags var jag på innebandyn, i går och i dag har det blivit crosstrainer och lite magövningar i källaren. Snart helg igen - galet vad veckorna går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar