söndag 15 april 2012

Bmx, konst och sopor!

Då var det söndagkväll och jag kan konstatera att det har varit en underbar helg med familjen. I fredags var vi alla ute hela eftermiddagen, grabbarna lekte, jag sprang en runda och Nicke åkte inlines. Han har kommit igång bra på dem och han körde 1,6 mil! Sen mumsade vi hamburgare och rundade av kvällen med Lets Dance!
I går var det bmx träning på förmiddagen och även Max har nu klarat av banan! Visst får jag springa och putta upp för de högsta backarna, men han tog sig runt två varv och jag är mäkta imponerad över hans balans. Markus körde på som vanligt=)
Max har vid ett par tillfällen i helgen lagt fram "twistermattan" och sen placerat ut olika saker. Det har varit bilar, skor, halsband, bildäck, handduk - allt tänkbart. Sen sa han "ni får INTE röra min konst"!! Japp, det är upp till betraktaren vad som är konst eller inte;-)
Mamma hade igår bjudit hem alla flytthjälpare! Hon ville tacka alla som hjälpt henne på ett eller annat vis och vi bjöds på en sagolik buffé! Hela bordet var fyllt med godsaker.
Mamma, Ellen, Julia, Bosse och Inger!
Malin, Lena och Mats! Janne kom lite på efterkälken.
Markus mumsar lax, sparris, nypotatis och annat gott!
Albin och jag!
Lite godis, det kan vara svårt att välja.....
I dag har det varit städdag här i Gantofta och vid halv elva var vi på fotbollsklubben för att dra vårt strå till stacken. Vi fick gula säckar och sen gick vi runt i byn. Markus och en klasskamrat tyckte det var rena guldgruvan vid affären och lekplatsen där!
Max var superduktig, gick långt och plockade upp precis ALLT skräp han såg. Han missade inte en cigarettfimp (vantar på tack och lov) och på skolan hittade han sin guldgruva och vi fick minsann ihop en halv säck han och jag!
Klubben bjöd på grillad korv när vi var klara och det är minsann en bra idé av kommunen att klubbarna tjänar pengar och det blir rent och snyggt. Klubben får 50 kr/person och timme, så vi såg i alla fall till att dra in 300 kr! (Nicke har jobbat så han har inte kunnat vara med). Lite fotboll hann vi också spela!
Sen var det dags för lagfotografering och min fina fotbollskille var superstilig!
P8/P9 som Markus spelar i. Markus är andra killen från höger (om man inte räknar in tränaren) i bakre raden.
Vi var ganska trötta efter nästan fyra timmar ute, så när vi kom in blev det soffan och film för Max. Markus lekte med en kompis och jag högg tag i städningen. Skönt att vara i kapp med städ och tvätt nu när ny vecka tar fart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar