lördag 28 april 2012

Svenska cupen 1

I dag var det dags för årets första bmx tävling och det var Svenska cupen 1 i Malmö. Nicke, Markus, Ella och Gabriel körde ner två timmar tidigare för att träna, sen blev jag och Max upphämtade av Inger och Bosse och åkte med dem ner. Det hade regnat lite när vi kom men sen har vi klarat oss från det hela dagen!

Max har lekt massor med sina bilar och grävskopor, grabben var lortig långt upp i ansiktet!


Markus kom 3-1-1 i sina heat och det gick riktigt bra. Han tappade trampan i första heatet, foten gled av och då tappar man oerhört mycket fart när man ska hitta rätt igen och få upp farten. Det är roligt att han får möta jämngamla nu, när han började så var han ofta bland de yngsta och har fått tävla många gånger mot äldre. Nicke fick feber i går kväll så han stod över tävlingen i dag, dock känner han sig bättre och det blir nog tävling för hans del också i morgon.

Max har ätit konstant hela dagen, kanske vill kroppen komma i kapp efter två veckors magsjuka? Gott var det i alla fall med hamburgare=)

Ella, Gabriel, Markus och Nicke tar en paus i tältet!

Man kan softa lite i en stol också! Det har varit riktigt kallt i dag, men vi har haft rejält på oss och inte stått och frusit.


 Det är galet brant i startbacken, kan lova att det går undan när man trampar fullt ös ner här!
 Älskade unge!
 Mina älskade, underbara grabbar!
 Markus kom till A-final och där kom han på en tredje plats! Gissa om vi var stolta (han överlycklig) över att han fick ta en pallplats, det är något speciellt att få stå där!!
Gabriel har cyklat på superbra i sin klass 5-6 år. Roligt att kusinerna nu kan åka på tävlingar tillsammans! Ella har cyklat jättebra i dag, hon fick dock tävla med killarna och då blir det lite svårt att ta några pallplatser;-)



Nu laddar vi batterierna och i morgon är det dags för Svenska cupen 2 !





1 kommentar:

  1. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag är grymt impad av Markus bmxcyklande!!! Vilken kille alltså!

    Stor kram till honom från fancluben i Hestra!

    SvaraRadera