måndag 9 april 2012

Resten av påskhelgen!

Då var påsken över för denna gången och vi har haft en härlig helg tillsammans. Vädret har verkligen bjudit på allt från strålande solsken till snö och regn.

Påskafton firade vi hemma och påskharen hade varit i trädgården och lagt ägg!! Det fanns både godis och kulor.

Eftersom Ella jobbade hela dagen så var Gabriel hos oss och givetvis målade vi ägg! Mamma kom till oss och var med, men tyvärr så var jag inte så aktiv med kamerna så hon fastnade inte=)
Massor med god påskmat som sill, ägg, potatis, bröd, räkröra, färska räkor och givetvis påskmust!
I går på påskdagen så körde vi till bmx-banan och Max kunde nu ha Markus första bmx-kläder! Nu ska vi bara träna lite mer på cyklingen=)
Ella, Gabbi, Inger och Bosse var också med och det är verkligen roligt att säsongen nu är i gång. Till banan kom Jessica och hennes son Emilio, för att träffa oss "live" första gången. Jessica är en go tjej som hittade mig via bloggen och sen har vi bara skrivit lite till varandra via mejl och FB. Riktigt kul att äntligen träffas!
När vi kom hem så satte jag mig en stund i solen på framsidan, det är underbart att det blir så varmt där!
Nicke var och såg HIF i gårkväll och jag var hemma med Markus, Max och en kompis till Markus. Sen såg vi Bingolotto till Markus stora lycka och han var så glad över de hundra kronorna han vann!
I dag har vi tagit det väldigt lugnt och höll oss hemma under förmiddagen. Vi har tänkt att stå på bakluckeloppisen i stan en söndag så vi har plockat och rensat massor här hemma. Gud så mycket man har som inte används!!
Vi åt pannkakor till lunch och sen körde vi en sväng. Jag ville se hur rundan är till Springtime, vi körde till Sportson och kollade upp en cykel som Markus håller på att spara till och så var vi en sväng på Väla. Det var nog det kortaste besöket någonsin på Väla, men vi fick fixat det vi skulle!
I morgon är det vardag igen, i alla fall för mig och grabbarna som har jobb och skola/dagmamma. Nicke är ledig och ska vara med Markus i skolan. Han ska vara med i klassrummet, på rasten och även äta lunch. Markus tycker det ska bli kul att spela fotboll med pappa på rasten;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar