fredag 8 juni 2012

Student 2012

Då var det dags för årets studenter att springa ner för Kärnantrapporna och njuta av en av livets roligaste dagar. I dag var det dags för Sarah, Nickes systerdotter, att ta studenten. Hon har läst omvårdnadsprogrammet och är nu undersköterska.

Grattis fina Sarah! Du var ju liten nyss, jag minns så väl hur jag och Nicke ringde hem från vår Spanienresa (1993 hade vi inte mobiltelefoner...), letade upp betaltelefon varannan dag för att se om du hade kommit till världen. Härligt att allt har gått så bra för dig!

 Markus åt av den goda maten - två gånger! Varför inte passa på att äta en gång till när man spelat lite fotboll där ute med Gabbi.
 Max är väldigt förkyld och ganska trött, så han somnade direkt i bilen på vägen dit. Det blev lite pannkaka när vi sen kom fram och han sovit några minuter bara och vi var tvungna att ta ut honom ur bilen, men han sov vidare över en timme på en säng, mellan 18-19 ca. Sen var han också med och firade!
 Syskonen Johansson och Sarah!
 Älskade grabbar - i blått!

1 kommentar:

  1. Student (liksom bröllop) är alltid roligt att fira, alla är så glada och lyckliga! Jag missar ju tyvärr min kusins student nu på fredag men det kan inte hjälpas.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera