lördag 30 juni 2012

BMX SM 2012

Vilken dag, vilka heat, vilket väder, vilken spänning, vilken underbar familj jag har!! SM har i dag körts i Malmö och givetvis var vi på plats. Vädret har varit kanonfint, helt underbart att solen visat sig hela dagen och vi fick lite mer solbränna=)





 Max fixar och grejar med lite av varje, är ju en lång dag för honom, så vi ser till att ta med lite bilar, grävskopor och annat som han kan leka med.
 Mental uppladdning.....
 Riktigt, riktigt varmt och soligt!
 Dagen har flutit på bra, heaten rullade på i bra tempo och det var inte en massa förseningar. Blev två olyckor tyvärr där en av dem slutade med ambulansfärd. Detta tar ju lite tid men alla som är där hoppas bara att det går bra för den drabbade.

Nicke fick verkligen motstånd i dag då några "gamla" elitcyklister kom och ställde upp, så dagens placeringar kändes extra bra för honom när motståndet var som  hårdast. Nicke kom 3-3-2 i sina heat och Markus 2-2-2 i sina. Båda kom till A-final där Nicke vann och Markus kom trea.

När alla heat är körda är det skönt att få plocka av sig alla skydd och tävlingskläder. Markus ville ha sin Gantofta-innebandy-tröja på sig!
 Vid prisutdelningen spricker jag nästan av stolthet, min älskade Markus kom trea i SM!!
 Dagens första pris är Nicke (och vi andra också så klart) lite extra stolta över då han inte har vunnit SM tidigare (det har varit Svenska cupen), så med stor stolthet fick han stå överst i dag!
 Man kan göra lite olika saker med en cykel.....tex rulla sten från däcken!
 Grattis mina älskade grabbar!
 Ni är värda ett dopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar