fredag 29 mars 2013

Det var skönt att få känna fredagskänslan redan i onsdags då jag jobbade sista dagen inför påskledigheten. Pappa hade med sig påskpresent till grabbarna, från honom och Lena. Fina påskharar med peng runt halsen och godis!


I går körde jag och grabbarna till mina gamla hemtrakter där jag växte upp!

Vi körde till Marie och barnen där vi hade en mysig förmiddag med lek, prat och lunch tillsammans. Vi gick bort till min "gamla" dagmamma (som är Maries mamma och Markus gudmor) och pratade lite där, barnen fick klappa hästar och hundar. Max var dock riktigt rädd för alla djuren och ville bara gå därifrån, han tom grät när en liten hund kom springande mot honom. Visste faktiskt inte att han var så rädd! Tack Marie för en mysig dag med er!

När vi kom hem blev det soffmys i mängder med Max. Den stora sonen får man inte närma sig bara, det är mest en sur "tonåring" där nu! Men Max myser mycket med sin mamma så det gäller att passa på att gosa massor!
 När Nicke kom hem från jobbet strax efter 17 så körde vi direkt till Lerberget där storasyster med familj hade fixat påskfest. Här fick jag Milton, Lena, Melvin, Julia, mamma och Madelaine på samma bild.
 Grabbhäng i köket - Markus, Nicke, Albin och pappa.
 Tro det eller ej, men Nicke smakade öl!! Men en klunk räckte även denna gången, det går INTE hem hos varken Nicke eller mig.
 Vi hade knytis och fick ihop en fantastisk buffé med påskmat....

 Lilla Melvin gick från famn till famn.
 Milton och Max fick något mycket intressant att ägna sig åt en stund - en nyckelpiga hade vaknat och hälsade på!
Vi hade en mysig kväll med min stora, fina familj och tusen tack Malin, Janne, Ellen och Albin för att vi fick komma. Tack Julia för påskäggen till barnen och tack mamma för presenterna. Det är en fördel på många vis att ha en stor familj!

I dag jobbar Nicke och jag är hemma med grabbarna. Vi har hållt oss inne hela dagen, det lockar inte alls med isvindar och tidvis snö som faller. Max lekte med kompisen N en stund och jag har städat och plockat lite. Det är skönt att kunna gå hemma och bara vara, hinna med lite plock, spela ett spel och umgås med dom finaste jag har. Om en stund kommer Ella & co och vi ska äta lite tacos. I morgon ska vi till Sophie och Henrik och hjälpa till med flyttstädning, kan inte tänka mig en finare start på påskafton än att få vara där med dem. Sen när vi är klara där blir det påskaftonsmys med barnen, vi ska måla ägg, äta lite gott och ta det lugnt här hemma. Ha en fortsatt fin påskhelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar