söndag 3 mars 2013

Första vårhelgen har bjudit på sol & kalla vindar, mycket familjemys, Melodifestival och Vasalopp. I går var Markus på innebandyträningen som vanligt, men Nicke var i Ängelholm för årsmöte med bmx klubben. Det var bla mycket information om EM tävlingen som klubben ska hålla i första helgen i juni. Ska bli spännande att ha en så stor tävling på "himmaplan"!

Markus var på kalas på Laserdome i stan och han var så nöjd när han kom hem, de hade haft roligt och det ÄR ju kul att springa runt och skjuta laser i mörker, ha blinkande västar och sen få sin lapp där man ser hur många gånger man har träffat andra och hur många gånger man själv blivit träffad. När spelen var slut hade de ätit pizza på Bomb i city. Jag tränade lite på crosstrainern och när jag gör det så känns det inget i låret, men i dag har jag värk hela tiden. Någon som har tips för att bli bra?

Vi såg Melodifestivalen och tack och lov så gick Robin vidare!! När grabbarna hade somnat såg jag halva Twilight "Breaking dawn" för att friska upp minnet så vi kan se tvåan nästa helg. Nicke gick och la sig och kände sig inte helt kry.

I dag vaknade vi vid 7.30 ca och hela familjen var uppe lagom till Vasaloppsstarten. Det blev långfrukost och så såg vi en stund på loppet, det är verkligen häftigt med alla dessa skidåkare! Solen har visat sig hela dagen och jag gick ut med grabbarna en lång stund i förmiddags, men Nicke låg pall på soffan under tiden.


Lite trädgårdsstädning på framsidan!

 Markus längtar efter sommaren nu så han kan åka kick massor igen!

 Vi gick till skolan för lite lek...
 ....och lite "känna-solen-i-ansiktet-tid"!
Markus klass har läst om rymden och satt upp ett projekt i sitt klassrum. Solen längst till höger i bild och sen alla planeter i följd. Riktigt fint!


När vi kom in blev det varm choklad med grädde, välförtjänt efter en lång stund ute i de kalla vindarna. Vi spelade lite spel och var inne några timmar, sen ville grabbarna ut och hoppa studsmatta!

Max har inte haft feber sen i fredagkväll, men han har varit ganska blek och sliten. Han har inte ätit mycket alls så visst har det slitit på honom att ha haft feber så många gånger de senaste månaderna. När vi kom in vid 16 tiden somnade han gott på Markus rum....

 
Ny vecka igen och vi börjar med VAP (vård av pappa) i stället för VAB, Nicke lär ju vara hemma i morgon eftersom han har feber. Vi får en nyanställd i morgon på jobb så det ska bli kul att utöka vårt goa Conteamgäng ytterligare. Ha en fin söndagkväll!
 

1 kommentar:

  1. Det var en rackarns envis sträckning du råkat ut för, men det är nog tyvärr inget man kan göra för att påskynda läkningen - det blir bra när det blir bra helt enkelt.

    Trist att Nicke blev så dålig, det är verkligen en hemsk och segdragen influensa som går nu. Vi har ju klarat oss med bara rejäl förkylning och grym hosta - jag har inte ens fått något av det (ännu...) - men många har legat hela familjer med hög feber länge, länge.

    Kom nu våren och sopa bort alla bacillusker!

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera