tisdag 26 mars 2013

Vår söndag var helt underbar, solen sken och vi begav oss ner till Råådalen. Det är en otrolig lyx att bo så vackert som vi gör, fem minuters promenad så är man nere i skogen!

På sina ställen var snön helt borta....

 .....och på andra ställen låg den kvar!
 Ankorna fick massor med bröd av oss!
 Hmmm....mamman var lite orolig över att det skulle plumsas, men så blev inte fallet=)
 Massor med lek och klättring!




 Vi hade provbakat pizzabullar på morgonen så dessa hade vi med samt varm choklad med vispgrädde och det smakade riktigt gott att mumsa på ute!
 Vi var ute i två timmar och sen när klockan blev 14 var det dags att titta på Julias innebandylag som spelade match. Julia spelar inte bara i oldgirls där jag spelar, hon spelar även i A-laget. De mötte Bjärred hemma och vann!! Otroligt spännande match, satt som på nålar sista minuterna....

 Heja Gantofta!!
När matchen var slut begav vi oss till Ella för att fira hennes födelsedag och även svärmor Inger som fyller år på söndag. Vi fick god smörgåstårta och fika, kusinerna lekte och vi hade en mysig kväll!

Denna veckan jobbar jag måndag till onsdag och håller sen påsklov torsdag till måndag. Nicke är ledig dessa första tre dagarna, sen jobbar han lite i påsk. I går hade Max gympa som vanligt och då tog jag, Nicke och svärfar Bosse en powerwalk under tiden. Markus vill sällan med oss nu för tiden, han är gärna hemma själv under tiden - i sällskap med sin dator. Känns som han är i en "mellanålder" där han är för stor för lek med leksaker och nu vid denna årstiden kan han inte vara ute och cykla, åka kick, spela fotboll, hoppa på studsmattan etc. Så mycket innetid innbär mycket datortid, ser fram emot lite varmare dagar och mindre grus på gatorna!

1 kommentar:

  1. Ja, det var verkligen en spännande match!! Trodde inte jag skulle tycka att det var så kul! Fina bilder!!

    SvaraRadera