lördag 23 mars 2013

 Jag har alltid älskat påsken. Kanske har det att göra med att mamma alltid också älskat påsken och den har varit speciell när vi växte upp. Jag har skapat våra traditioner här hemma och gör gärna samma med fjädrar, blommor på trappan och påskris som ska kläs. I går blev det fjädrar på framsidan, men blommorna får vänta eftersom det fortfarande är så många minusgrader varje natt.

Vi höll fredagsmys i går med Fredrik, Filippa och Noah och hade så mysigt och roligt som vi alltid har när vi träffas. De hade med sig pizza och vi fick pratat i kapp då det var ett tag sedan vi fick till en dejt. Nu är det nära bebis ankomst och Filippa är så fin, så fin med sin stora mage! Nu väntar vi med spänning på vad det blir, pojke eller flicka? Tack fina för en mysig kväll!

I dag körde jag till Viken och hämtade mamma strax innan 11, så körde vi till Maxi och handlade. Mamma opererade foten förra fredagen och kan nu i alla fall linka på så sakta. Men köra bil går ju absolut inte så vi får se till att "lufta" henne lite då och då =)

Efter Maxi åkte vi hem till oss och åt pannkakor till lunch och Max försökte lära mormor att spela Playstation. Gick så där med Indiana Jones så mormor får nog öva lite till. Men vi skrattade gott! När mamma skulle köras hem så tog jag med en övertrött Max i bilen så fick han sig en skön sovstund och var go och glad igen när vi kom hem. Julia kom och vi tog en powerwalk på 4 km och det fanns vårtecken att skåda!!
 När vi kom hem så var det innebandymatch i källaren, inget ovanligt hos oss........
 Markus började att fixa med påskriset.....
 .....sen fortsatte Max!
 Så fint grabbarna själv har fixat!
I morgon ska vi se Julia spela A-lags match i innebandy och sen kör vi på kalas hos Ella då svärmor och Ella ska fira sina födelsedagar tillsammans. En fin helg med nära och kära, precis som det ska vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar