söndag 9 juni 2013

I går körde jag och Nicke till Billeberga vid 9 tiden för att hjälpa Sophie och Henrik att flytta. Äntligen är drömradhuset deras och det var härligt att vi kunde vara där och hjälpa till. Vi hade roliga timmar med ett gott gäng och när vi körde därifrån var allt på plats. Julia kom hit och tog grabbarna på en heldag med moster! De började med Tropikariet och sen hade de ätit lunch på Mc Donalds. En liten tur till Tropical Beach stod på Markus önskelista så det hade de gjort.Tack Julia för allt, grabbarna är så glada över presenterna du hade köpt!


I gårkväll skulle pappas 63-års dag firas (han fyller år i dag!) och hela min stora familj var så klart på plats för grillmys i Glimminge!


 Den nyinköpta grillen skulle synas....
 
 Lena hade som vanligt hittat på massor med gott!
 Vi ÄR många när vi "bara" är familjen!
 Mitt hjärta!
 Lite grabbsnack, Albin har brutit foten under en fotbollsmatch så lite snopet är det ju allt att behöva börja sommaren med gips=(
 Minstingen Melvin busar med Max!
 Max och Milton lekte hela kvällen tillsammans.
 Fiskpaket, fläskfilé, flintastek och korvar - mums!



 Oscar blev klappad av Max och det har lossnat ordentligt för vår hundrädda son.

Grabbarna fick en drake i går av Julia och den kunde de flyga högt med hela kvällen!
 

Vi gick in när det började bli lite kallt ute och vi bjöds på glasstårtor, gott att dricka och musik från jukeboxen! När vi skulle köra hem så upptäcke vi en igelkott i trädgården och den skulle ju synas ordentligt av Max och Milton. Tack pappa och Lena för en härlig kväll!

I dag blir en lugn söndag på Fältgatan, det kan behövas efter tre dagar med strandbesök, poolbad, flytt, fest och annat som vi gjort. Det märks på sandhögarna på golvet och tvätthögen att vi sysslat med betydligt roligare saker än hemmafix. Nicke jobbar i dag så jag och grabbarna får ta lite marktjänst innan ny vecka drar igång!

1 kommentar:

  1. Fint av er att vara ett stort gäng som hjälpte S&H att flytta. Sånt uppskattas ju i vanliga fall och alldeles särskilt mycket i deras kan jag tänka. ♥

    Härlig kväll ni fick hos din pappa och Lena också. De bor så fint av fotona att döma!

    SvaraRadera