torsdag 6 juni 2013

Waow, sommaren ÄR här nu! I går joggade jag skogsrundan och det var riktigt ljummet och skönt. Nåja, skönt är kanske att ta i med tanke på hur slut jag var när jag kom hem, men nöjd var jag då jag orkade springa hela utan att muskelskadan gjorde allt för ont. Det är nu fyra månader sedan jag lyckades skada mig på innebandyn och fortfarande känner jag av det. Men det är mycket bättre och jag är glad att jag har kunnat läka ut det så här pass bra med anpassad träning.

I dag har jag och grabbarna verkligen sett till att njuta av det fina vädret. Tyvärr jobbar Nicke dessa dagarna, men samtidigt är det skönt för Markus och Max att det blir fler lediga dagar för dem när jag och Nicke kan vara lediga lite omlott. Vi var uppe innan 7 så vi hann med att storhandla och vara hemma med det till klockan bara vara 10.30 ca. Stranden väntade och vi körde ner till Örby!


 Julia kom också dit och hon var minsann ingen badkruka!
 Jag brukar bada gärna och ofta men i dag tyckte jag det var lite väl kallt i vattnet. Men kärringdopp till knäna går ju bra!







 Efter tre timmar begav vi oss hem och då fortsatte bad och sol i trädgården. Den nyinköpta badringen var ju hur perfekt som helst att åka runt i!


Jag passade på att göra mitt magpass, iförd bikini i trädgården, nog tur att ingen gick förbi under tiden och undrade vad jag höll på med....Men det skulle göras och varför inte utomhus och jobba på solbrännan under tiden?

Ella och Marcus kom med alla barnen och i och med att Markus har lekt med kompisen O också hela dagen så hade vi plötsligt sex barn som badade hela eftermiddagen. De har inte varit torra många minuter! Som sig bör en fin sommardag ska man avsluta med grillning och det gjorde vi, kände oss som "Familjen Annorlunda" då vi var 10 stycken runt bordet (Julia kom också). En fin dag med trötta, solbrända barn som somnade på en minut i kväll.

1 kommentar:

  1. Skönt att det funkar att jogga lite med skadan i alla fall.

    Härligt med strand och bad, både i hav och pool! Mer sånt åt folket i sommar! :-)

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera