söndag 2 juni 2013

Vi var ganska slitna i morse när vi gick upp klockan 7, men vi piggnade till när vi läste tidningen! Lite roligt att Markus kom med på bilden också och så var där en liten intervju med Nicke.

Vi var på plats vid 8.30 och i dag var det riktigt kyligt. Otroligt att vi kunde sitta i linne och få fin solbränna i går när det behövdes filt i morse! Max och Victor har busat massor hela dagen.

 Markus kom 6-5-5 i dag, i första heatet var det en som cyklade på honom bakifrån så att det blev en liten krasch, dock klarade sig Markus bra men tappade greppet på tramporna och de fick lirka loss cyklarna från varandra innan han kunde cykla vidare.
 Nicke kom 3-2-2 och var därmed i final i dag också. Det gick riktigt bra och pallplatsen var hans i dag med. Stort grattis älskling till en andra plats i dag också!

 Posten var där och delade ut reklamprylar, men vem glömde tala om att sadelskyddet inte var en keps??

 Min fina bmx kille! Som han har älskat att få vara på plats hela helgen, vilken upplevelse!


Maris Strombergs (från Lettland) som har vunnit två OS var på plats och lyckan var total när Markus fick träffa honom!


Vid 14 tiden körde jag hem med Max, Gabriel och Victor så stannade de andra kvar och såg eliten under eftermiddagen/kvällen. Det har lekts och badats här hemma (solen kom minsann fram sen!) trots iskallt vatten i poolen. Det hindrade inte dem....

 Markus kom hem med en nyinköpt keps och visade stolt upp autograferna som han fått av Maris Strombergs (Lettland) och Corben Sharra (från Usa).

Ett EM, en fantastisk helg, 14 cyklade heat av Markus och Nicke, två pokaler, solbränna, träffat många fina vänner och umgåtts med familjen. Nu skulle vi nog behöva en helg att vila upp oss på =)
Det blir dock en kort arbetsvecka eftersom jag är ledig torsdag och fredag och får långhelg med grabbarna. Nu kallar snart bingen och jag ska inte vara sen att hoppa i den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar