söndag 20 oktober 2013

 Det har landat lite baciller på Fältgatan, Max och jag har blivit förkylda, hostar lite och halsen skaver. I går körde Nicke med Markus till Södra Sandby där han spelade två innebandymatcher med P10. Givetvis var det extra roligt att det blev två vinster när han spelade match med det laget för första gången! Jag och Max stannade hemma och det blev mycket soffmys eftersom han fick lite feber också.

Vi har sedan en tid haft bestämt med Sophie, Henrik, Tekla och Sophies föräldrar Anne och Leif, att de skulle komma till oss. De har också varit skruttiga hela veckan, så lite baciller skrämde inte bort dem inte utan vi fick en supermysig kväll tillsammans.

Sophie spelade kort med Markus och de var båda lika angelägna om att vinna....Underbara Sophie och Henrik som ALLTID tar tid sig med alla barn.


 Sen fick Henrik en match i "Vem är du?" Det gäller att vara fokuserad!
 Tekla och Max pysslade mycket med lego.
 Messi fick också komma ut och hälsa på gästerna!

 Disk och grabbsnack i köket.
 Fina, underbara Tekla, hon har speciell plats i mitt hjärta.
 Anne var inte sämre hon på spel!

Vi hade en riktigt rolig kväll tillsammans och jag är så glad att det blev av. Anne och Leif ligger oss varmt om hjärtat. Jag träffade dem första gången för drygt ett år sedan, två dagar efter olyckan och från första stund har det bara varit så enkelt. En kram, massa prat, skratt och tårar, två fantastiska människor som det är mycket, mycket lätt att tycka om. Tack för att ni kom och tusen tack för alla fina presenter till oss och grabbarna!

I dag blir det en lugn hemmadag och så får vi se hur det blir med ömma halsar och feber. Någon simskola är det ju inte på tal om i dag för Max del, men vi ska få dagen att gå med legobygge, pyssel och lite tv.

....lite tum uppdatering får jag också bjuda på......I fredags tog Nicke stygnen och så här blev det!


Nu tar det lite tid för tummen att "justera" sig, men förhoppningsvis ska han inte få mer problem!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack för att ni ville komma <3 Ses snart igen hoppas vi!

      Radera
  2. Vilken mysig kväll ni fick tillsammans med era vänner. Skönt för dem att få komma till dukat bord och bli bortskämda. ♥

    Hoppas hostan börjat ge med sig?

    Ser fram emot ert besök nästa vecka!
    Ha en fin helg! Kram!

    Ps. Nu ska det funka att gå in min blogg igen Ds.

    SvaraRadera
  3. Nope, hostan är seeeeg men det är ju värdsligt :-)
    Vi längtar så till vi ska köra upp, hoppas alla är friska tills dess!

    SvaraRadera