torsdag 3 oktober 2013

 Vilket underbart höstväder vi har, solen strålar och luften är kall och krispig. Det är härligt att få plocka fram lite höstkläder och jag har minsann börjat med strumpor, det är ett säkert hösttecken. Mina nya favoriter är på nu om dagarna!


Markus fick plocka fram mössan när termometern visade endast en grad!

 I tisdags körde jag från jobbet vid 13 tiden, hämtade Max och körde till vårdcentralen på Råå. Lite lek i väntrummet hann vi med och jag bjöds på middag!
Det visade sig att våra misstankar var befogade, han har ett vattenbråck och det ska även kollas upp med ultraljud på sjukhuset. Vi fick reda på att det är ofarligt men man ska ändå kolla upp det lite mer noggrant. Vi hoppas han slipper opereras, känns ju alltid skönast om det kan undvikas.

När vi var klara hos doktorn körde vi till jobb och Max var med mig två timmar. Han var go och glad, trots en rejäl blåtira han skaffat sig på förmiddagen.

 Tisdagar är det som vanligt innebandyträning och jag och Max följde med upp till skolan för att titta en stund.
 Man kan träna på många olika sätt!
 Nicke och Kim tränar 15 energifyllda grabbar!
 Max testade Markus skyddsglasögon.....

I går var mamma/mormor här och åt soppa med oss, sen gick vi till bokbussen en liten sväng och när vi kom tillbaka blev det pannkakor till efterrätt. Mysigt för grabbarna att ha lite mormortid!

Max älskar bokstäver nu och han skriver överallt (många gånger på sådant som han inte alls borde skriva på...) och i går hade han skrivit av sin favoritfilm!!


I morgon är vi lediga och jag och Nicke kör till Ullared. Vi har åkt dit varje höst och det har blivit "vår grej" att ta en dag tillsammans, strosa runt, äta lunch, handla julklappar och massa annat roligt när vi är där. Farmor rycker ut och passar Max på förmiddagen och sen ska han leka hos Noah, tack för att ni ställer upp så vi kan köra i väg!

Helgen blir verkligen full med roligheter och Max har nedräkning och kryssar för varje dag som går till hans födelsedag. På lördag har han kalas på Busfabriken med Noah, sen är det öppet hus på Nickes jobb och det är väldigt spännande då grabbarna aldrig har varit där (man kommer inte in annars om man inte är anställd). Sen på kvällen har Ica stor fest på Helsingborgs arena och den ska jag och Nicke gå på. På söndag ska vi fira Max med dunder och brak här hemma, då kommer hela stora familjen och firar! Tänk att vår lilla-sex-veckor-för-tidigt-födda-kille nu är fem år!

1 kommentar:

  1. Oj oj oj, endast en grad - så kallt ni har det i Skåne! ;-)

    Kul med fest i nya arenan! Där har M varit och jobbat en del nu i det senaste.

    Ha en härlig, festlig helg!

    SvaraRadera