söndag 13 oktober 2013

I går var vi på sjukhuset med Max och gjorde ultraljud. Vi hade fått tid kl 14 och klockan 14.15 var vi klara! Otroligt så smidigt och lätt det gick och Max var jätteduktig. Det visade klart och tydligt ett vattenbråck på ca 3 cm och nu är det läkaren som ska återkomma till oss om det ska åtgärdas eller inte.

Nicke hade med sig ombyte och sprang hem från stan (12,6 km blev det) och när han kom hem var det min tur att ta en liten runda. Jag springer dock inte så långt som han gör...


När Max fyllde år kunde Malin, Janne, Ellen och Albin inte komma, så i går kväll var vi i stället bjudna hem till dem för lite mys. Max fick paket!

 Mysigt med syster, svåger och finaste syskonbarnen!
 Max och Markus spelar på ipaden, det ÄR ju roligt när man inte har en sådan hemma.
 Lego kom fram och just nu är det väldigt mycket legobygge för grabbarna som gäller.
 Malva var med och kollade läget!
 Tack fina Olssons för en supermysig kväll! När vi kom hem var det dags att säga god natt till Messi också, en liten bit ost som kvällssnacks fick det bli.
 I dag har vi haft en lugn förmiddag här hemma, mycket slappande och lite fixande. Vissa slappade mer än andra.....

Nicke och Markus körde till samlingen med fotbollslaget strax efter 12 och så körde jag med Max till simskolan. När vi var färdiga i simhallen körde vi till Hyllinge och mötte upp hela laget och alla föräldrar som var där och stöttade. Massor med pepptalk!


Laget spelade tre matcher och det var minsann ingen värme. Efter nästan två timmar i 11 grader, sista timmen bjöd på smådugg, sen gick det över till regn och till sist ösregn, så var det skönt att komma hem och tända massor med ljus och äta kvällsmat inne i värmen. Vi har sett Karate Kid 2 med Markus (såg första filmen för någon vecka sedan), han invigs i den klassiska serien som vi växte upp med. Heder, snygga killar, söta flickor och Mr Miyagis kloka visdomsord!

1 kommentar:

  1. Härligt att det gick bra hos läkaren. Återstår att se då om det ska åtgärdas eller inte, men skönt att Max inte besväras av det i dagsläget iaf.

    Här hemma har vi tvärtom alldeles för många Ipads känns det som ibland. ;-)

    Lego gillar Ville också fortfarande. Det tycker jag är bra. Ett bra avbrott i allt annat "datoriserat" som han annars gärna sitter med (i den utsträckning som vi tillåter det vill säga). Legobygge behöver vi dock aldrig tvinga på honom - det sätter han sig med självmant emellanåt och låter fantasin flöda iväg. :-)

    SvaraRadera