lördag 21 maj 2011

Fredag och lördag med Johanssons!

I går kväll startade vi helgen med att grilla och sen äta gott i uterummet. Alla som inte ser till att njuta och använda sig av alla fina dagar vi har - får skylla sig själva! Sommaren är inte de få veckorna man har semester, det gäller att leva här och nu=)

Nicke och Markus körde till stan och såg HIF spela (vann gjorde de ju också till deras stora glädje) men jag stannade hemma med Max. När de kom hem från fotbollen sprang Max upp från sängen och sen var båda grabbarna uppe till klockan var 22! Jag lyckades få alla tre på en bild, det hör till ovanligheterna.

*Älskar mest av allt*


I dag packade vi bilen och körde till bmx banan vid 11 tiden. Nicke och Markus tränade på banan och jag fick njuta i solen!






Vi hade tagit med engångsgrill så lunchen blev korv med bröd i strålande solsken, en höjdare! Sen körde vi till Hembygdsparken för lite lek och glass där. Max spanade på kaninerna....


Lite god glass smakade bra i solskenet! Nickes föräldrar var också med.



När vi kom hem tvättade jag min bil och Nicke klippte gräset. Markus var och lekte hos Oscar så vi passade på att powerwalka en runda och hämta upp honom på vägen. Max fick ärva Oscars "gamla" kick och han kickade minsann hela vägen hem sen på den!



Det blev tacos till kvällsmat, grabbarna har hoppat studsmatta en lång stund och nu återstår lite plock och röj innan vi håller kväll. Nicke är på Maxi för att hyra en film, kan bli intressant att se vad han kommer hem med!

2 kommentarer:

  1. Så, låt höra, var det något sevärt han kom hem med?? :-)

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  2. Snacka om! Har ni inte sett "The town" så gör det!

    SvaraRadera