torsdag 19 maj 2011

Kalvinknatet!

Äntligen var dags för Markus att få springa Kalvinknatet - som han har längtat! Nicke slutade tidigare, hämtade upp grabbarna och körde in till mig på jobbet. Vi fikade lite tillsammans, Markus bytade om och sen körde vi in till Kärnan parken där loppet skulle vara. Det är från förskoleklass till trean och tjejer springer för sig och killar för sig. Blev en hel del lopp med 15 minuter ca mellan varje starten.

Vädret har varit underbart med strålande solsken, fantastisk stämning, glada barn och stolta föräldrar! Markus är laddad....(och lite nervös)...


Ofantligt mycket folk!



Markus och Oscar! Våra små killar som varit kompisar sen de började hos dagmamma Ingrid, 1 1/2 år gamla ca. Goa pågar! I bakgrunden syns farmor och farfar samt Gabriel=)




Starten gick bra och Markus kom i väg bra! Här har han kommit in i målfållan!



Stolt kille, stolta föräldrar! Alla barn fick medalj, tröja och vattenflaska.


När vi var klara i parken körde vi till Mc Donalds och åt kvällsmat där. Hela familjen var lika hungriga och grabbarna lämnade nog inte en pommes kvar på bordet!


I dag har vi fått våra nya mobiltelefoner......Nicke har redan svurit några gånger, lett stort ett antal gånger och han ser DJUPT koncentrerad ut. Jag tänker nog låta Julia fixa med min i morgon;-) Äger inget tålamod för ny teknik!! Så får ni inget eller konstiga sms från mig så vet ni nu varför!

4 kommentarer:

  1. Låter som en riktigt härlig dag. Skönt att det blev fint väder till slut.

    SvaraRadera
  2. Ja lika nervös som han ser ut på fotot i början bredvid Max i vagnen, lika nöjd ser hanut att vara när han har fått sin vattenflaska och medalj efteråt! :-)

    Kul att det blev så fint väder och OJ så mkt folk där var!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Ja, vädret var kanon! Där var hur mycket folk som helst i hela parken. Mysigt med alla filtar och picknickar som hölls!

    SvaraRadera
  4. Synd man missade det!

    Går bra med mobilerna..... ;-)

    SvaraRadera